luni, iulie 4, 2022
32.9 C
Craiova

Ministrul Agriculturii, Adrian Chesnoiu, a plantat copaci la Slatina

Ministrul Agriculturii, Adrian Chesnoiu, a luat parte la o acțiune de plantare  de arbori pe un teren de jumătate de hectar, pus la dispoziție de primăria Slatina. Acțiunea a avut loc la inițiativa organizației județene a PSD Olt și au luat parte atât membri de partid, cât și voluntari, dar și primarul Slatinei, Emil Moț, parlamentari de Olt și președintele Consiliului Județean (și al PSD Olt) Marius Oprescu.

„Mă bucur că am putut contribui alături de colegii social-democrați la sădirea a 2000 de puieți de salcâm, de care cu siguranță vor beneficia și apicultorii din zonă.

În ultimele săptămâni, în cadrul campaniei Pentru o Românie verde pe care Partidul Social Democrat o desfășoară la nivel național, în parteneriat cu Romsilva, au fost plantați peste 100.000 de arbori și pomi fructiferi. Felicitări tuturor colegilor din țară pentru implicare!

Plantările vor continua la nivel național și în zilele următoare. Hai să plantăm împreună!”, a scris Adrian Chesnoiu pe pagina sa oficială de Facebook.

 

Ultimele stiri

Video: 28 iulie: deschidere DEx12 Centura Slatina?

Dupa ce in luna martie a finalizat primii kilometri de drum expres din Romania – 18,5 km din Craiova...

Mai multe articole din aceeasi categorie