luni, ianuarie 24, 2022
-3.6 C
Craiova

Ministrul Agriculturii, Adrian Chesnoiu: „Ușile ministerului sunt deschise începând de astăzi tuturor!”

Noul ministru al Agriculturii, Adrian Chesnoiu, a ținut să mulțumească fermierilor pentru susținere și le-a promis că le va fi aproape în mandatul său.

„Le mulțumesc tuturor fermierilor și reprezentanților acestora pentru mesajele de susținere și apreciere transmise în ultimele ore!

Încurajările dumneavoastră mă onorează și mă responsabilizează!

Ușile ministerului Agriculturii sunt deschise începând de astăzi tuturor, pentru că truda lor, voința lor de a merge înainte într-un domeniu care nu este deloc comod, m-au ajutat să înțeleg pe deplin importanța agriculturii și să fiu pregătit să îmi asum această onoare de a conduce ministerul Agriculturii!

Împreună vom lucra pentru dezvoltarea agriculturii românești și a mediului rural. #Împreună creștem producția agricolă românească, asigurăm locuri de muncă și forță de muncă în agricultură; #împreună aducem pe masa românilor hrană sănătoasă, de calitate!”, a spus Adrian Chesnoiu.

 

Ultimele stiri

Azi sărbătorim Mica Unire: 163 de ani de la Unirea Moldovei cu Țara Românească

Unirea Principatelor Române a avut loc la jumătatea secolului al XIX-lea prin unirea statelor Moldova și Țara Românească sub numele...

Mai multe articole din aceeasi categorie