luni, iunie 24, 2024
28.4 C
Craiova

Ministrul Energiei, în cursa pentru Primăria Capitalei. Burduja: „Am pus în mișcare roțile trenului care va ajunge primul la destinație”

Ministrul Energiei Sebastian Burduja a anunțat că intră în cursa pentru Primăria Capitalei, propunându-le bucureștenilor „a treia cale”, după „două administrații eșuate”, pentru a construi „Bucureștiul Vitorului”.

„Am pornit. Stația: PNL București, Aleea Modrogan 22. Destinația: Primăria Capitalei. Astăzi a avut loc prima întâlnire a echipei de campanie #PNL București, începutul călătoriei pentru cucerirea Capitalei. Am pus în mișcare roțile trenului care va ajunge primul la destinație și îi va include pe toți bucureștenii care își doresc un altfel de București”, a anunțat Burduja pe conturile sale de pe rețelele sociale.

La întâlnirea echipei de campanie au luat parte secretarul general PNL Bucuresti, Valentin Ștefan, prim-vicepreședintele și viceprimarul general, Stelian Bujduveanu, și întreaga echipă de campanie, cu reprezentanți de la toate cele șase organizații de sector, a mai precizat Burduja, anunțând că are cea mai bună echipă pentru București.

Candidatul PNL a amintit și de „exemplul marilor liberali care au construit Bucureștiul” , Vintilă Brătianu și Pache Protopopescu. „Ambii au avut trei ani la dispoziție și au schimbat pentru totdeauna fața Capitalei, transformând-o într-un oraș cu adevărat european”, a scris Burduja, îndemnându-i pe bucureșteni să – i scrie și să se alăture echipei „dacă aveți același vis al unui București mai bun”, a transmis politicianul.

Ultimele stiri

FOTO/OLT: Tenis de masă. Trei medalii pentru sportivii CSM Slatina la Top 16

Trei din cei patru sportivi ai Clubului Sportiv Municipal Slatina, participanți la competiția Top 16, care s-a desfășurat în...

Mai multe articole din aceeasi categorie