miercuri, decembrie 8, 2021
3.2 C
Craiova

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, bolnav de COVID-19

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a anunțat aseară pe pagina sa de Facebook că, în urma unor analize, a fost  testat pozitiv de COVID-19.

„În urma unor analize periodice pe care le-am făcut în cursul acestei zile, în această seară am primit rezultatul ultimului test pentru diagnosticarea COVID – 19 și, din nefericire, acesta a fost unul pozitiv. Din clipa în care am aflat rezultatul testului am urmat toți pașii ceruți de protocol. În acest moment m-am izolat la domiciliu, mă simt bine, nu prezint simptome specifice și am încredere că, în cele din urmă, totul va bine. Vă urez multă sănătate, tuturor!”

Anunțul vine la doar o zi după ce ministrul Transporturilor a susținut o conferință de presă referitoare la starea infrastructurii rutiere și la contractele păgubitoare pentru statul român. Lucian Bode este al doilea ministru al Cabinetului Orban care s-a îmbolnăvit de COVID-19, după ministrul Economiei, Virgil  Popescu, care a anunțat aseară că se simte bine, dar că stă în continuare în izolare la domiciliu.

Ultimele stiri

Horoscop 7 decembrie. Ce ne rezervă astrele?

Predicțiile zilei de 7 decembrie 2021. Berbec Dacă ai avea mai multe zile precum aceasta, atunci toate lucrurile ar merge mai...

Mai multe articole din aceeasi categorie