Miting PSD cu totul special la Craiova! Liviu Dragnea a anuntat nunta iminenta cu Irina, iubita sa, si i-a invitat pe Olguta Vasilescu si Claudiu Manda sa le fie… nasi!

Mitingul PSD de la Craiova nu o sa ramana in istorie ca asistenta, ci mai ales prin declaratiile liderului Liviu Dragnea. In loc de 40.000 de persoane au fost doar 20.000, oricum mult mai mult decat la mitingul PNL de acum o saptamana, iar toata media din Romania a redat pe larg declaratiile lui Liviu Dragnea! De la cele care se refereau la inchisoare, la cele cu Iohannis si PNL! Totusi, cele care facut deliciul asistentei au fost cele care se refereau la iminenta nunta cu Irina Tanase si la invitatia la nasit pe care Dragnea a facut-o cuplului Olguta Vasilescu – Claudiu Manda!

„Am mare încredere în Claudiu (Manda, n.r.), un tânăr care abia a început să spună ceva în politica românească, cred că la Bruxelles va fi unul dintre cei mai importanți europarlamentari, are curaj, e patriot, a convins-o pe Olguţa (Vasilescu, n.r.) să se mărite cu el. Îi iubesc pe amândoi şi dacă cumva să nu se supere Irina, dacă o să mă lase ăştia în pace şi o să fie ce o să fie, aici în faţa oltenilor îi rog să ne fie nași”, a spus Liviu Dragnea.

Manda i-a raspuns: “Ii spun dlui presedinte Dragnea: grabiti-va, ca suntem de acord”.

După ce și-a încheiat discursul, Liviu Dragnea a coborât de pe scenă și a sărutat-o pe iubita lui, Irina Tănase.

Pe langa latura sentimentala, Dragnea a facut o multime de trimiteri ironice catre posibila condamnare la inchisoare.

Intrebat daca va candida la alegerile prezidentiale din acest an, Dragnea a dat acelasi raspuns: daca va fi liber.

“Daca o sa am posibilitatea fizic, ne mai gandim. Acum am (posibilitatea fizic – n.red.) . Acum sunt liber, sunt cu voi”, a spus liderul PSD, citat de Mediafax.

A existat si o a treia referire la inchisoare a lui Dragnea, cand a povestit cum a fost baia de multime.

“Multi mi-ati spus: Liviule, nu te lasa! Mi-a mai zis cineva tot aici: ‘Chiar daca te aresteaza, sa nu renunti, ca venim si te scoatem de acolo’. Sper sa nu ajungem acolo pentru ca asta e dorinta de zi si noapte a lui Iohannis, pentru ca e ingrozit de noi”, a afirmat Liviu Dragnea, continuand cu acuzatii la adresa presedintelui.

Articole asemanatoare

Lasa un comentariu