Miting tensionat al PSD, la Iasi! Mii de protestatari au bruiat discursurile lui Dragnea si ale celorlalti lideri, in fata celor peste 20.000 de sustinatori!

PSD a orgaizat, astazi, la Iasi, un mare miting! Peste 20.000 de persoane au venit, sau au fost aduse dupa unele surse, din satele, comunele si judetele Moldovei! Ceea ce trebuia sa fie o defilare din toate punctele de vedere ale puterii enorme, din punct de vedere organizatoric, a PSD s-a transformat intr-un spectacol tensionat in care discursurile si scandarile social-democratilor au fost bruiate non-stop de cele cateva mii de protestatari anti-putere, care au venit in zona mitingului PSD.

Ca tema de discurs, Dragnea, Rovana Plumb sau Carmen Avram au sustinut ca PSD este singura forta care poate reprezenta Romania la Bruxelles intr-un mod in care sa nu se predea ca o colonie, cu tot cu bogatii. Toti le-au cerut votul celor prezenti si le-au promis ca nu ii vor dezamagi si ca vor fi advarati patrioti in Parlamentul European. Nu au lipsit atacurile la adresa lui Kalus Iohannis, care ar vrea sa dea tara pe nimic strainilor.

Cele cateva mii de protestatari care au huiduit non-stop discursurile liderilor PSD. Liviu Dragnea i-a acuzat ca sunt platiti pentru ceea ce fac.

Protestatarii au scandat impotriva lui Dragnea si a PSD si au facut zgomot cu vuvuzele si alte obiecte. De asemenea, au afisat pancarte, cea ma dura fiind aceea cu “Dragnea, Moldova nu te vrea!” Au fost momente foarte tensionate in care protestatarii s-au imbrancit cu jandarmii.

De remarcat lipsa premierului Viorica Dancila nu neaparat de la summitul de la Sibiu, ci, mai ales, de la mitingul de la Iasi.

“Am preferat sa merg in tara sa observ modul cum au fost realizate proiecte la Cluj, Alba si in alte orase din Ardeal, pe bani europeni sau pe banii Guvernului”, a explicat Dancila absenta de la Iasi.

Este a doua oara cand Dancila si Dragnea sunt despartiti de o adevarata prapastie. Prima oara a fost cand Dancila a dat-o afara din Guvern pe Anca Alexandrescu, unul dintre oamenii de incredere ai lui Dragnea.

Pana la urma, mitingul de la iasi s-a incheiat fara incidente deosebite. Dupa plecarea sustinatorilor PSD, Piata Unirii din Iasi a fost ocupata de protestatari.

Articole asemanatoare

Lasa un comentariu