vineri, august 19, 2022
25.6 C
Craiova

Mititelu Jr. dezminte zvonurile și spune că are încredere totală în Adi Mutu

FC Universitatea Craiova dezminte zvonurile potrivit cărora clubul s-ar despărți de andrenorul Adrian Mutu. În urmă cu scurt timp, a fost emis un comunicat în acest sens:
„Ca urmare a zvonurilor aparute in presa in privinta demiterii antrenorului Adrian Mutu, clubul nostru face urmatoarele precizari :
– Conducerea clubului nu a discutat si nu a contactat niciun antrenor in vederea inlocuirii lui Adrian Mutu.
– Conducerea clubului acorda in continuare incredere totala antrenorului Adrian Mutu si staffului sau.
– Soarta staffului tehnic nu depinde de rezultatul meciului cu FCSB, dar nici de cel cu CSU !
Facem apel la rabdare si calmitate in privinta rezultatelor. Este nevoie de timp ca jocul sa dea roade, iar rezultatele sa apara. Suntem un club, ce a fost nimicit de doua ori, o data in 2011 si o data in 2014.
Nu se poate face primavara dupa 8 etape, dar nici inghet. Mai sunt multe meciuri de disputat si cu siguranta echipa va intra pe o panta ascendenta.
Haideti cu totii la stadion, sambata de la ora 20:00, unde echipa noastra va infrunta vesnica rivala din Bucuresti dupa 10 ani.
Echipa are nevoie de sustinere, incredere si incurajari”, se arată în comunicat.

Ultimele stiri

Perechea de dublu feminin, Elizabeta Samara/Andreea Dragoman, cucerește medalia de argint într-o ediție istorică pentru România la Campionatul European individual seniori din Munchen.

🥈 Avem și pereche vicecampioană europeană în Munchen! Felicitări, Elizabeta Samara și Andreea Dragoman! #servimpentruistorie #hairomania #tabletennis Perechea de dublu...

Mai multe articole din aceeasi categorie