sâmbătă, noiembrie 27, 2021
5.6 C
Craiova

Mititelu Jr., în conflict cu impresara Laurette Nogo. „O închipuită de sex incert!”

Finanțatorul FC Universitatea Craiova 1948, Adrian Mititelu Jr., a declarat recent că impresarii iau prea mulți bani din transferurile fotbaliștilor, motiv pentru care a avut parte de o reacție dură din partea unui astfel de impresar. Este vorba despre Laurette Nogo, care l-a pus la punct imediat.

Mititelu Junior declarase că „impresarii sunt marea noastră problemă. Am înlemnit, de exemplu, la Liga 2 când impresari au luat primă de promovare, iar jucătorii nu! Vor comisioane de 10, 20, 30 de mii de euro. Impresarii vor mai mulți bani decât jucătorii! Nu e normal. Jucătorii trebuie să-și dea seama că acești impresari îi mănâncă. Am luat 8 jucători până acum, nu e ușor să aduci atât de mulți fotbaliști în două luni. Cu jucătorii buni trebuie să negociezi”. La aceste cuvinte, Nogo i-a spus să stea acasă dacă n-are bani!

„Măi băiatule, revino tu cu picioarele pe pământ! Vrei jucători? Nu te plânge că au impresari. Nu o să primești jucători buni fără impresar. Nu ai bani, stai acasă și privește fotbalul, nu încerca să devii Becali”, a scris Laurette Nogo, pe contul său de Facebook.

Mititelu nu s-a oprit, ci i-a dat o replica usturătoare: „În declarația pe care am dat-o nu m-am referit la toți impresarii și nici macar nu am dat nume deoarece eu țin la confidențialitatea părților. Plus de asta, nu înțeleg de unde a răsarit această închipuită de sex incert care să îmi facă mie socoteliile la bani. Eu vorbeam de impresari acolo, nu de pretendente la emisiunea lui Capatos”, a spus Mititelu jr.

Continuă achizițiile

Între timp, FCU l-a transferat pe fostul dinamovist Vlad Achim.

„Vlad Achim, jucător ce în sezonul trecut a evoluat pentru Dinamo București în Liga I, a semnat cu Știința! Mijlocașul român are 285 de meciuri în Liga I din România și a evoluat pentru echipele importante ale fotbalului românesc, precum: Steaua București, Dinamo București și Viitorul Constanța. Bine ai venit, Vlad!”, transmite FCU.

În afară de Achim, la FCU au ajuns și portarul Armin Gremsl, fundașii Pedro Machado, Mamadou Bagayoko, Marko Gajic, Dominik Kovacic, mijlocașii Juan Bauza, Samuel Asamoah și atacantul Hugo Vieira.

 

Ultimele stiri

Ambasadorul Italiei a vizitat fabrica Pirelli din Slatina

ES Alfredo Durante Mangoni, ambasadorul Italiei la București, s-a aflat astăzi, pentru scurt timp, la Slatina. El a vizitat...

Mai multe articole din aceeasi categorie