Breaking News

Publicatie administrata editorial de Cristi Giambasu

Mitrita a inceput perfect la New York City! Gol chiar de ziua lui, in primul meci pe care l-a jucat pentru echipa americana! Toata lumea il lauda pe olteanul nostru!

Alexandru Mitriță a marcat un gol superb de ziua lui, chiar la debutul său pentru New York City. Antrenorul americanilor a vrut să-i facă un cadou fostului mijlocaș ofensiv al Craiovei, pe care l-a folosit titular în amicalul cu suedezii de la AIK Stockholm, jucat la Abu Dhabi, iar Mitriță i-a răsplătit încrederea. 

Mitriță și-a făcut cel mai frumos cadou în ziua în care a împlinit 24 de ani. Trimis din primul minut pe teren, purtând tricoul cu numărul 28, internațional român a deschis scorul în duelul cu suedezii în minutul 50. Fostul atacant al celor de la CS U Craiova a reușit o combinație în viteză și la finalul unei curse de 20 de metri a trimis mingea în vinclu, din preajma punctului de la 11 metri.

AIK Stockholm a egalat 3 minute mai târziu, prin Daniel Sundgren.

Fanii americanii îl compară deja cu David Villa, starul spaniol care a marcat 80 de goluri în 4 sezoane petrecute la New York.

Universitatea Craiova a dat lovitura cu transferul lui Alexandru Mitriță la New York City, primind în schimbul său 8,5 milioane de dolari (aproximativ 7,425 milioane de euro).

Vezi golul lui Mitrita in amicalul lui New York City:

Articole asemanatoare

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of