Breaking News

Publicatie administrata editorial de Cristi Giambasu

Mitu Stoian, bagat la arest! Cum a ajuns popularul artist gorjean sa doarma pe “tambal”!

Invitat la emisiunea Acces Direct de la ntena 1, cantaretul gorjean de muzica populara a dezvaluit ca in tinerete a facut cunostinta cu… arestul. Dar nu cel al Politiei, ci cu cel din armata, stagiul militar fiind obligatoriu in accea vreme.

Motivul pentru care Stoian a facut intrat la arest a fost o intarziere dintr-o permisie de 10 zile. “Regulamentul prevedea ca daca intarzii mai mult de 4 ore sa anunti obligatoriu. Eu i-am telefonic cuiva din unitate, dar acela a uitat sa transmita mai departe. Cand am ajuns, m-au luat cu fulgi cu tot: mi-au luat bocancii, centura, totul, si m-au dus la Farul din Constanta, acolo unde era arestul garnizoanei”, a povestit artistul.

Stoian a descris si cam ce conditii a avut in arest: ” Nu aveam fereastră, nimic, aveam doar un lemn, ceva ca o masă, care se rabata. Dormeam pe un fel de țambal și cu ranița sub cap. Venea câte un ofițer și îți mânca zilele. Ne scotea pe limbă de foc, așa se numea, era un fel de jumătate de stradă, care avea pietriș ca pe calea ferată și ne punea în pas de defilare, culcat”.

Articole asemanatoare

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of