Publicatie administrata editorial de Cristi Giambasu

Mos Craciun i-a vizitat pe juniorii Universitatii Craiova! Mangia, Gica Craioveanu si jucatorii de la prima echipa au fost si ei prezenti!

Pustii de la grupele de copii si juniori ale Universitatii Craiova au fost sarbatoriti de club, ieri, printr-o intalnire inedita cu Mos Craciun! Pana sa apara Mosul, copiii i-au sufocat cu dragostea lor pe jucatorii primei echipe si pe antrenorul Devis Mangia, prezenti toti l sarbatoare.

Copiii au participat si la un concurs inedit de impodobit bradul de Craciun, câştig de cauză având grupa de juniori 2008, care l-a impresionat pe Gică Craioveanu, unul dintre arbitri.

„Nu am mătrăşit concursul cu bradul. Niciodată nu aş face aşa ceva. Mi-a plăcut cel al grupei de 2008, care era puţin cocoşat, dar avea optarul ăla întors, infinitul, şi de asta mi-a plăcut. Am văzut că Bancu şi Mitriţă l-au ales pe cel cu tricolorul (aparţinând CSJ 2011), dar ce ştiu «puşcăriile» alea două? Eu sunt cu Balaci!“, a explicat Gică Craioveanu.

Copii, juniori si seniori au aplaudat o scenetă cu păpuşi, au ascultat corul Liceului de Arte „Marin Sorescu“, apoi „Trioul Angels“ şi „Generatia Folk“, s-au delectat cu poezia dedicată gloriilor Băniei de către Daria Oprea, nepoata fostului campion al Ştiinţei Florin Oprea, şi s-au entuziasmat la „Teatrul pentru copii și tineret Colibri“ şi magicianul Robert Tudor.

Spre final şi-a făcut apariţia şi Moş Crăciun, al cărui GPS a dat o mică eroare, renii oprind săniuţa la tribuna a II-a. Până să ajungă Moşul la tribuna I, organizatorii au stins luminile şi de la centrul terenului a început un minunat foc de artificii, savurat de întreaga asistenţă. S-a aprins lumina, hop şi şi Moşul pe scenă. Ajutat de întreaga echipă şi de staff-ul tehnic, Moşul a epuizat rapid săcuţii cu cadouri, dulciurile mulţumindu-i pe micuţi.

„Mda, şi pe vremea noastră venea Moşul tot aşa… Ne aducea «Eugenia», trei portocale şi două banane verzi, pe care le puneam sus pe mobilă ca să se coacă, să se facă bune de mâncat, dar s-au schimbat timpurile. Se vede că juniorii noştri joacă bine, au rezultate şi clubul este fericit cu ei. Ei sunt viitorul nostru! Sper ca mulţi dintre ei să ajungă jucători la Universitatea. Ne bucurăm că lumea este fericită şi este alături de acest club“, a declarat Craioveanu.

Articole asemanatoare

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of