Breaking News

Publicatie administrata editorial de Cristi Giambasu

MULTUMIM, MITRITA! Este oficial: mijlocasul Craiovei pleaca in America! Cifre ametitoare in transferul “piticului atomic” la New York City! Cine ii va lua locul in Banie!

Telenovela Mitrita a luat sfarsit! Dupa mai multe episoade, plecarea mijlocasului Craiovei in strainatate a devenit oficiala! Oltenii s-au inteles in cele din urma cu americanii de la New York City pentru un transfer de 7,4 milioane de euro, fata de cele 6 milioane pe care le oferisera newyorkezii initial.

Mitriță a plecat deja să facă vizita medicală, la Manchester, americanii fiind acționari și la City, echipa lui Pep Guardiola. Internaționalul român ar urma să semneze un contract pe 4 ani, încasând un salariu care va crește treptat, de la 1,2 la 1,8 milioane de euro.

Mijlocasul din Banie va deveni astfel al treilea cel mai scump jucător care pleacă din Liga 1, după Nicolae Stanciu (9,8 milioane la Anderlecht) și Vlad Chiricheș (9,5 milioane la Tottenham).

Mitriță este la Craiova din iulie 2017, când a venit sub formă de împrumut de la Pescara. După 6 luni, în ianuarie 2018, oltenii l-au cumpărat pentru 700.000 de euro. A mai jucat la Viitorul și Pescara. 

Cine il va inlocui pe Mitrita

Conducerea celor de la CSU Craiova a început deja negocierile cu CFR Cluj pentru a-l transfera pe mijlocașul Alex Ioniță, 24 de ani. 

Mihai Rotaru, finanțatorul oltenilor, vrea să-i împace pe suporteri după plecarea lui Mitriță și vrea să investească o parte din banii primiți de la New York City pentru a aduce un jucător important. 

Clujenii ar fi dispuși la negocieri, dar cer peste 1 milion de euro, sumă pentru care l-au cumpărat. Jucătorul a fost adus de clujeni în iunie 2018 și a bifat 17 meciuri în acest sezon. În meciurile amicale ale celor de la CFR Cluj, Ioniță a jucat ca mijlocaș central, dar poate evolua și în spatele vârfului, dar și ca mijlocaș lateral.

Articole asemanatoare

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of