vineri, iunie 14, 2024
17.8 C
Craiova

Naistul Nicolae Voiculeț îi cântă în strună lui George Simion: strânge semnături anti-Iohannis

Naistul Nicolae Voiculeț a decis să se alăture demersului inițiat de George Simion, liderul AUR, de a strânge semnături pentru suspendarea președintelui Klaus Iohannis. Va face asta, ca să împuște doi iepuri, chiar de Ziua Culturii Naționale, când românii îl omagiază pe Mihai Eminescu. De altfel, pe afiș se vede clar că lângă numele lui Mihai Eminescu stă scris la fel de mare și cel al liderului AUR.

„Pe fondul atacurilor fără precedent din partea lui Klaus Iohannis, a aliaților lui externi împotriva românilor și a României, declar public că sunt alături de George Simion, de Partidul AUR și de toți cei care suferă din cauza sistemului corupt și trădător condus de regimul Iohannis, care a atentat la suveranitatea și integritatea națională a Țării.

Începând de mâine 15 ianuarie 2022, când sărbătorim ziua de naștere a lui Mihai Eminescu, împreună cu George Simion și întreaga echipă AUR, mă alătur caravanei de strângeri de semnături pentru DEMITEREA lui Klaus Werner Iohannis din funcția de președinte al României”, a anunțat azi Nicolae Voiculeț, care este și ambasador al  Culturii și Turismului Românesc.

 

Ultimele stiri

Campioana europeană la tenis de masă, muză pentru iubitul handbalist!

Pentru a sărbători “Ziua mondială a fotografiei în natură”, multimpla campioană la tenis de masă, Andreea Dragoman, și-a pus...

Mai multe articole din aceeasi categorie