joi, decembrie 9, 2021
0.4 C
Craiova

Nea Paul de la butoane!

Oltenia a iesit destul de sifonata in PSD, dupa caderea lui Liviu Dragnea! Olguta Vasilescu a fost trecuta pe linie moarta si nici nu prea da semne ca ar mai reveni prin inaltele sfere ale politicii, iar Paul Stanescu a fost si el aruncat in decor de mult traumatizata de Liviu Dragnea, Viorica Dancila.

La Stanescu a fost o supriza, deoarece Nea Paul, cum ii zic apropiatii din Olt, a fost unul din putinii dizidenti anti-Dragnea. Puternic, cu relatii, trecut prin multe batalii politice, Stanescu a fost „curatat” tocmai pentru ca putea fi o alternativa la Viorica Vasilica! Greul pentru Dancila insa abia acum incepe!

Nea Paul nu uita si nu iarta si a inceput deja sa pregateasca revolutia in PSD! Alianta cu Gabriela Firea este doar primul pas dintr-un plan mai amplu, care se va incheia dupa al doilea tur de scrutin al prezidentialelor. Foarte posibila infrangere a lui Dancila ii va veni ca o manusa lui Stanescu, care pana atunci va avea tot timpul sa ii convinga, in noiembrie, pe multi dintre sefii de filiale locale ca a venit vremea unei noi schimbari.

Si cum a reusit cu cei 13 social-democrati care au semnat scrisoare anti-Dragnea in plina dictatura a „mustaciosului”, mai mult ca sigur ca va reusi si acum sa ii capaciteze pe baronii locali pentru a alege o solutie salvatoare. Iar numele acesteia incepe „Sta” si se termina cu „Nescu”!

Ultimele stiri

MEDICINA DENTARĂ

MEDICINA DENTARĂ MEDICINA DENTARĂ Publicată de Euro Oltenia Info pe Miercuri, 8 decembrie 2021

Mai multe articole din aceeasi categorie