marți, ianuarie 19, 2021
-6.1 C
Craiova

Nepotul lui Balaci, la Craiova. Lorena Trică: „Este Atanas, nu Ilie!”

Atanas Trică, fiul Lorenei și al lui Eugen Trică și nepotul regretatului Ilie Balaci, va face parte din echipa Universității Craiova. Transferul a fost salutat cu entuziasm de mii de fani, care au umplut paginile de socializare cu mesajul „Bine ai venit acasă, leule!”.

Mama lui le cere însă tuturor să nu îl compare pe Atanas cu Ilie Balaci, ci să îl prețuiască pentru ce este el.

Ea a declarat pentru gsp.ro că patronul echipei, Mihai Rotaru, l-a dorit pe tânărul de 16 ani în Bănie și că va evolua la echipa a doua a clubului.

„Urmează să semneze. Au fost perfectate actele. În primul rând, nu vreau să vorbesc despre această decizie ca fiind una a familiei. Este o nouă etapă din viața lui. Până acum, s-a jucat, s-a format ca fotbalist. Acum, va trebui să muncească de două ori mai mult ca să performeze. E visul lui îndeplinit, asta mă bucură cel mai mult. 

Universitatea Craiova e echipa lui de suflet. Craiova e orașul lui de suflet. Ne-am întors acasă. Cu toate că Atanas e născut și crescut în București. Cred că sângele apă nu se face. Sunt foarte bucuroasă. A venit propunerea din partea lui Mihai Rotaru, l-a dorit foarte mult.

Având 16 ani, va evolua la echipa a doua a clubului, cea din liga a 3-a. Vreau să vă spun ceva. El nu va fi noul Balaci, e nepotul lui Ilie Balaci, dar are alte calități, inclusiv față de tatăl lui, Eugen. Are 1,91 înălțime, tata avea 1,72, iar Eugen are 1,80. De-aici pleacă totul. Este un vârf împins, număr 9. Nea Marin Barbu, care-l cunoaște de mic, ne-a spus: «Bă, vedeți-vă de treabă, nu e Balaci, va fi noul Cămătaru!». Și într-adevăr, se aseamănă.

Mă doare atât de rău inima când văd ce se întâmplă cu Ianis Hagi. Empatizez atât de mult cu el! Știu că vor fi comparații în viitor și în cazul lui Ati. Nu aș vrea să-l aștepte nimeni pe Balaci la Craiova. Nu va mai veni niciodată înapoi. Aș vrea ca publicul să-l primească cu brațele deschise pentru ce este Atanas, pentru ce va face el”, a mai spus mama sportivului.

Atanas s-a format la Școala de fotbal Daco-Getica și este un fan înrăit al lui Leo Messi, căruia îi spune „Șeful”.

În imagine, Atanas Trică alături de fotbalistul Elvir Koljic de la Universitatea Craiova. Nepotul lui Balaci a spus de mai multe ori că visul lui e să joace într-o zi la Universitatea Craiova.

Lorena Trică a fost căsătoriă cu fostul fotbalist Eugen Trică și au doi băieți – Hristu și Atanas. Cuplul a divorțat în 2015, copiii rămânând în custodia mamei. Dacă Atanas a urmat cariera tatălui și bunicului, Hristu a preferat actoria.

Ultimele stiri

Maia Sandu, discuție cu Laura Codruța Kovesi despre corupția din Moldova

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, se află la Bruxelles unde are o serie de întâlniri cu comisari europeni. A...

Mai multe articole din aceeasi categorie