vineri, noiembrie 27, 2020
-6 C
Craiova

Neymar la PSG, cel mai scump transfer din istorie! 222 de milioane de euro pentru mutarea brazilianului de la Barca la Paris!

Neymar a semnat, in august,un contract pe 5 ani cu PSG si a devenit astfel cel mai bine platit jucator din lume. Brazilianul are un salariu de 30 de milioane de euro pe an plus alte bonusuri prin care ajunge la peste 200 de milioane de euro venituri in Franta.

Neymar a semnat un contract pe 5 ani si va deveni cel mai bine platit jucator din lume, cu un salariu de 30 de milioane de euro pe an plus alte bonusuri prin care ajunge la peste 200 de milioane de euro venituri in Franta.

Pa langa salariul fabulous al vedetei, lumea fotbalului a ramas socat de pretul transferului platit de PSG celor de la Barcelona. Avocatii gruparii franceze s-au deplasat la Barcelona si au achitat numai putin de 222 de milioane de euro direct la club pentru a nu avea nicio surpriza! Neymar a semnat imediat dup ace plata a fost facuta!

Potrivit Mundo Deportivo, cec-ul de 222 de milioane de euro a ajuns in mainile directorului general, Oscar Grau. Neymar a asteptat momentul in casa din Barcelona, iar cand a aflat ca totul este ok s-a imbarcat intr-un avion privat catre Paris. A efectuat, a sembat si a doua zi a fost  prezentat oficial.

Neymar si-a platiti singur clauza de reziliere!

Barcelona a trimis toate actele acestui transfer la UEFA pentru a evita orice fel de neregula, tinand cont de conditiile fair-playului financiar impuse de UEFA. Conform acestora, un club nu are voie sa cheltuiasca o suma mai mare decat cea veniturilor. Poate tocmai de aceea, avocatii au recurs la o inginerie financiara, platind clauza de reziliere in numele lui Neymar si nu a clubului PSG, iar brazilianul a semnat cu francezii din postura de jucator liber.

La Liga a blocat initial mutarea lui Neymar la PSG, insa nu a putut opri transferul. Organizatoarea competitiei din Spania a avut mai multe mai multe motive pentru care nu a trimis mai departe catre Barcelona banii si nu a inregistrat transferul.

Spaniolii au vrut si ei sa fie siguri ca transferul nu incalca fair-play-ul financiar, iar cluburile din Spania sa fie protejate. Apoi, La Liga a mai motivat ca provenienta banilor nu era clara. Mai mult, La Liga a sustinut ca o clauza de reziliere este valabila doar pentru cluburile din Spania, nu si pentru cele din alte tari, desi a mai acceptat clauze de reziliere de la cluburi straine in trecut. La Liga nu a putut refuza insa banii, deoarece clauza de reziliere a fost platita chiar de Neymar insusi si nu de un club strain.

Deciziile La Liga a intarziat transferul lui Neymar, insa nu l-a putut impiedica. In cele din urma, UEFA a dat verde mutarii. Astfel, mutarea de la Bracelona la PSG a brazilianului a devenit cel mai scump transfer din istorie resetand practic intregul fotbal European.

30 de milioane

de euro pe an este salariul pe care il primeste Neymar la PSG. Cu celelalte bonusuri pe care le are, brazilianul poate ajunge la peste 200 de milioane de euro castiguri in cei 5 ani de contract

Ultimele stiri

Horoscop, 27 noiembrie 2020. Ce îți rezervă astrele

Berbec Orice conflict poate fi aplanat dacă știi cum să vorbești oamenilor. Fie că...

Calendar creștin ortodox: Sf. M. Mc. Iacob Persul

Acesta a trăit pe vremea lui Onoriu şi Arcadie, împăraţi creştini, în anii 395. Creştin de la strămoşii săi, locuind în cetatea...

ANGAJAMENT ȘI DISCIPLINĂ 26.11.2020

Uniunea Salvați România+Fără penali în funcții Schimbarea mentalitățiiO adevărată reformă în educațieProtejarea mediului+O Românie fără hoție

Leul din clipul manelistului Dani Mocanu, găsit la un executor judecătoresc

Mai multe percheziții au avut loc în ultimele zile cu scopul de a găsi leul rănit filmat în cel mai recent videoclip...

Emil Moț: Vineri se aprind luminile de Sărbători în Slatina

Municipiul Slatina este pregătit să întâmpine sărbătorile de iarnă, iluminatul festiv urmând a fi inaugurat vineri, 27 noiembrie, la orele 17:00.

More Articles Like This