luni, iunie 21, 2021
26.9 C
Craiova

Nicolae Giugea (PNL Dolj): „TVR Craiova e o feudă a PSD. Ramona Săseanu ne-a susținut în campanie”

Ramona Săseanu, validată pentru funcția de nou director interimar al TVR, este o apropiată a PNL Dolj, partid pe care l-a susținut deschis în campania electorală. De altfel, în mass media a circulat informația potrivit căreia ea ar fi fost propusă pentru această poziție de senatorul liberal doljean, Nicolae Giugea. Acesta a declarat pentru euroolteniainfo.com că o cunoaște pe jurnalista TVR dar că nu este el cel care a propus-o la șefia TVR. „TVR Craiova este o feudă a PSD. Numai pesediștii puteau spune că eu am propus-o pe Ramona Săseanu. Ea într-adevăr ne-a susținut în campanie și poate de aici au făcut unii legătura că aș fi propus-o eu la conducerea TVR. Dar nu e adevărat. Ea într-adevăr ne-a susținut, a făcut niște postări pe Facebook. Pentru care a avut și de suferit, a fost chemată la centru să dea explicații, cred că au și sancționat-o”, ne-a spus Nicolae Giugea. „Eu sunt singurul parlamentar de Dolj care nu am fost invitat niciodată la TVR Craiova. Acolo sunt numai pesediști”, mai spune liberalul.

Contestată pentru un interviu cu o vrăjitoare

În aprilie 2015, TVR 3 difuza un interviu cu „clarvăzătoarea” Elena Laura, care făcea „vizualizari despre trecut, prezent si viitor, dezlegări puternice de farmece, de blesteme (energii negative, împăcări persoane despărțite, ritualuri pentru căsătorie, pentru spor în afaceri, purificari ale aurei”. Interviul era realizat de Ramona Săseanu, de la TVR Craiova, cea care astăzi este validată ca nou director interimar al Televiziunii Române. Informația difuzată de g4media.ro a fost preluată de toată media și comentată pro și contra de mii de oameni în mediul online.

„TVR-ului îi trebuie dezlegate cununiile cu PSD”

Iată ce scrie un internaut:

„Ramona Săseanu, potrivit presei locale, a intrat în conflict direct cu liderii PSD din județ. Potrivit sudvest.ro în 2019 TVR Craiova a transmis în direct, inaungurarea drumul expres Craiova- Pitești fiind prezenți la fața locului Liviu Dragnea, Lia Olguța Vasilescu și candidatul pentru un fotoliu în Parlamentul European, Claudiu Manda.

Ramona Săseanu, jurnalista TVR Craiova, a publicat pe pagina personală Facebook o fotografie cu locul unde se desfășurase inaugurarea și relata că la o zi după eveniment, dispăruseră toate utilajele, chiar și bordurile iar locul era pustiu.

Deci avem o ziarista curajoasă, dintr-un județ cu probleme și tot ce puteți ca să o denigrati e să găsiți o știre de la categoria „Fapte diverse”?”

Iar un altul spune: „TVR-ului îi trebuie dezlegate cununiile cu PSD. Alegerea acestei doamne este corectă”.

Ramona Săseanu este licenţiată a Facultăţii de Drept şi Administraţie Publică şi a Facultăţii de Stiinţe Economice din cadrul Universităţii din Craiova și are un master în jurnalism la  Universitatea Bucureşti. Ea lucrează în presă din 1995, este căsătorită și are un copil. A debutat la un post de radio craiovean, iar în 1998 s-a mutat la București, unde a fost reporter la Pro TV și, apoi, corespondent de știri pe Oltenia pentru același post. S-a întors la Craiova în 2001, iar de atunci lucrează la TVR Craiova, ca redactor și realizatoare a unei emisiuni de sănătate.

 

 

 

Ultimele stiri

FC Viitorul și Farul Constanța au fuzionat

Gruparea de fotbal din Liga I FC Viitorul şi divizionara secundă Farul au fuzionat, echipa din primul eşalon urmând...

Mai multe articole din aceeasi categorie