sâmbătă, august 13, 2022
21.2 C
Craiova

Nicușor Dan nu i-a mai prelungit contractul de muncă lui Alexandru Arșinel

Primarul general Nicușor Dan a decis să nu îi mai prelungească contractul de muncă actorului Alexandru Arșinel la Teatrul de Revistă „Constantin Tănase”. De la începutul anului, toate functiile sunt aprobate de către primarul general și a hotărât, în cazul celebrului actor, să nu mai prelungească decât două luni.

Printre cei care au luat public apărarea actorului a fost și fostul primar al Capitalei, Gabriela Firea.

„Ce i se întâmplă zilele acestea maestrului Alexandru Arșinel este o mare, o imensă nedreptate. Nu poți să-l arunci precum o măsea stricată din teatrul unde a jucat și a creat aproape 60 de ani. Ce a făcut primarul general Nicușor Dan cu Alexandru Arșinel este o dezonoare pe care nimeni nu o înțelege. Maestrul Arșinel nu mai era director al Teatrului de Revistă Constantin Tănase de patru ani și nici nu mai avea vreo funcție de conducere. Își dorea să continue pe postul de consilier artistic și să-i învețe pe actorii mai tineri din experiența adunată zeci de ani pe scenă”, a scris Gabriela Firea pe rețeaua de socializare.

Firea mai susține că prin excluderea lui Arșinel din teatru nu se face economie la buget.

„Îmi doresc sa fiu respectat si apreciat. N-am primit un semn din partea lui. M-a descurajat cumplit, de 60 de ani joc în teatrul ăsta, ma opreste lumea pe strada si ma întreabă cand vă vedem si nu m-a sunat sa-mi spuna doua vorbe. Se va termina pentru ca zilele imi sunt numarate”, a spus, la rîndul său, Alexandru Arșinel, la romaniatv.

 

 

Ultimele stiri

20 de trenuri electrice vor circula în România. Craiova este inclusă în rute

Autoritatea pentru Reformă Feroviară anunță, joi, deschiderea seriei achizițiilor de material rulant prin Planul Național de Redresare și Reziliență...

Mai multe articole din aceeasi categorie