luni, iunie 24, 2024
28.4 C
Craiova

Noi loturi de înghețate contaminate cu oxid de etilenă

Compania Macromex, în calitate de proprietar al mărcii de înghețată La Strada, produsă în Franța, a fost informată de către unul din furnizorii săi cu privire la o problemă a stabilizatorilor de plante, al căror conținut de oxid de etilenă depășește limitele premise de reglementările în vigoare.  Acest fapt are impact asupra anumitor produse La Strada. Produsele respective au fost depistate la hipermarketurile Cora, Auchan și Carrefour.

Stabilizatorii pe baza de plante folosiți în producerea înghețatei La Strada sunt folosiți în cantități extrem de mici în produsele finite, astfel încât Macromex consideră că nu prezintă un risc pentru sănătatea consumatorilor. Totuși, a fost anunțată retragerea anumitor loturi de înghețată, dar rechemarea se aplică numai pentru următoarele produse și loturi de înghețată:

Sfaturi pentru consumatori

Dacă ați achiziționat unul sau mai multe dintre produsele menționate și doriți să solicitați rambursarea costului, sunteți sfătuiți  să returnați produsul sau ambalajul din loturile menționate în listă, la magazinul de la care l-ați cumpărat, până la data de 16.08.2021. Dacă aveți întrebări, puteți să contactați Macromex pe e-mail: calitate@macromex.com.

Ultimele stiri

Baza aeriană Mihail Kogălniceanu se tranformă în cea mai mare bază NATO. Ce se întâmplă în localitatea constănțeană

Baza aeriană Mihail Kogălniceanu, situată la 20 km de coasta Mării Negre, se transformă în cea mai mare bază...

Mai multe articole din aceeasi categorie