luni, iunie 24, 2024
28.4 C
Craiova

Noul sezon „Chefi la cuțite“. Cu cine au fost înlocuiți Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu

Noul sezon „Chefi la cuţite“. Noul juriu de la emisiunea culinară „Chefi la cuţite“, după plecarea chefilor Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu, va fi format din patru chefi, a anunțat Antena 1. Este vorba despre Richard Abou Zaki, Alexandru Sautner, Ştefan Popescu şi Orlando Zaharia. 

Cei patru chefi urmează să intre la începutul acestei săptămâni în bucătăria „Chefi la cuţite”, pentru a da startul unui nou sezon, care va fi difuzat în primăvară la Antena 1. În urmă cu două luni, cei trei chefi consacraţi – Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu şi Florin Dumitrescu, care au fost ani de zile la cârma uneia dintre cele mai urmărite emisiuni de pe Antena 1, au refuzat să mai apară în emisiune cu o lună înainte să înceapă filmările pentru un nou sezon, invocând starea de oboseală. Ulterior, Antena Group a anunțat că i-a dat în judecată pe cei trei.

Noul sezon „Chefi la cuţite“. Cine sunt noii chefi

Așadar, Chef Richard Abou Zaki, Chef Alexandru Sautner, Chef Ștefan Popescu și Chef Orlando Zaharia sunt cele patru nume care vor ocupa scaunele de jurat în cadrul celui mai apreciat cooking-show din România, „Chefi la Cuțite“.

Chef Orlando Zaharia a lucrat, printre altele, ca bucătar pentru Președinția României și a fost desemnat Bucătarul de Aur al Bucureștiului. „Să fiu parte din juriul Chefi la Cuțite este pentru mine un vis împlinit. Încă procesez această informație și este pentru prima oară când nu știu o rețetă – rețeta exprimării acestor emoții. Știu însă că abia aștept să începem, să cunosc concurenții, poveștile și preparatele lor și dă dăm drumul competiției dintre noi“, a afirmat acesta. 

Chef Alexandru Sautner a locuit 22 de ani în Germania, unde a avut trei restaurante. „Sincer, nu cred că realizez încă ce mi se întâmplă. Acest nou rol cred că este rezultatul unei experiențe de peste 30 de ani în Horeca și a rezultatelor extraordinare obținute de-a lungul timpului în această industrie. Sunt sigur ca nu mi se putea întâmpla ceva mai frumos decât această onoare de a fi noul jurat la Chef la Cuțite!“, a spus Chef Sautner.  

Noul sezon „Chefi la cuţite“Chef Richard Abou Zaki a gătit pentru Obama

Chef Ștefan Popescu este un bucătar cu un CV impresionant. „Ce se întâmplă la masa juriului va fi foarte interesant pentru telespectatori. O să fie cu intrigă, tachinări și show. Colegii mei au un traseu profesional de excepție, sunt lideri care conduc echipe mari și cunosc această meserie din toate unghiurile ei, de la spălatul vaselor, până la antreprenoriat“, a afirmat acesta. 

Chef Richard Abou Zaki, noul jurat de la „Chefi la Cuțite“ are un restaurant cu stea Michelin și a gătit pentru președintele SUA, Barak Obama. „Toată viața mi-a plăcut să am provocări, asta m-a făcut mereu să mă dezvolt. Să fiu în juriu la Chefi la Cuțite este pentru mine o oportunitate extraordinară de a transmite pasiunea pe care eu o am pentru bucătărie“, susține Richard Abou Zaki. 

Noul sezon „Chefi la cuţite“

Ultimele stiri

FOTO/OLT: Tenis de masă. Trei medalii pentru sportivii CSM Slatina la Top 16

Trei din cei patru sportivi ai Clubului Sportiv Municipal Slatina, participanți la competiția Top 16, care s-a desfășurat în...

Mai multe articole din aceeasi categorie