Breaking News

Publicatie administrata editorial de Cristi Giambasu

Noul stadion din Targu Jiu sta in continuare nefinalizat! Trebuia dat in folosinta anul trecut, dar autoritatile au descoperit ca mai au nevoie de 2 milioane euro!

Reprezentanţii Primăriei Târgu Jiu încă aşteaptă fondurile necesare pentru finalizarea lucrărilor la noul Stadion Municipal. Acestea ar putea fi aprobate în luna mai de către Ministerul Dezvoltării. Pe 8 mai, autorităţile din Târgu Jiu au fost invitate în Bucureşti pentru a participa la şedinţa comisiei de specialitate din minister.

În cadrul comisiei vor fi analizate proiectele depuse pentru finanţare, între care şi cel care vizează finalizarea lucrărilor la noul stadion. Mai este nevoie de suma de două milioane de euro. Constructorul mai are de executat o pasarelă în zona dinspre primărie. Stadionul a costat până acum peste 20 de milioane de euro. Mai sunt de realizat şi lucrări la reţeaua de canalizare care va transporta apele pluviale în râul Jiu.

Stadion de 20 de milioane de euro

Lucrările de la noul Stadion Municipal din Târgu Jiu depăşesc 20 de milioane de euro. Suma a fost alocată de Compania Naţională de Investiţii care este titularul contractului. Arena ar fi trebuit să fie dată în folosinţă încă de anul trecut, însă nu au mai fost aprobați şi ultimii bani necesari. „Se speră ca până în toamnă lucrările să fie gata şi să inaugurăm noua arenă. Este păcat să nu fie finalizate lucrările la stadion şi să îl dăm în folosinţă. Pe 8 mai suntem chemaţi la Bucureşti pentru a asista la discuţiile din comisia tehnică. În mod normal nu ar mai trebui să fie probleme şi să fie aprobaţi banii. Ulterior se va ajunge la o hotărâre de guvern pentru alocarea propriu-zisă a fondurilor. Dacă primim banii acum se va trece la organizarea licitaţiei de către Compania Naţională de Investiţii, iar lucrările ar fi gata în două luni pentru că nu este mult de executat“, a spus Marcel Romanescu, edilul din Târgu Jiu.

Sursa: gds.ro

Foto: Radio Accent

Articole asemanatoare

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of