luni, iulie 4, 2022
26.8 C
Craiova

Nu va aventurati pe Transalpina! Dupa zapada de 7 metri, drumul este amenintat de avalansele de pietre! Cea mai inalta sosea din Romania ramane inchisa!

Pe cea mai înaltă şosea din România, Transalpina, joi a avut loc o avalanşă de pietre, potrivit unui anunţ al celor de la Drumuri Naţionale. Deocamdată circulaţia este închisă, dar se preconizează că drumul DN 67 C va fi redeschis peste o săptămână.

„Din cauza ploilor din ultimele zile pe DN 67C, Transalpina, în dreptul km 37, zona Vf. Păpuşa, au căzut în partea carosabilă cantităţi mari de piatră. În zona respectivă se acţionează cu un încărcător de mare capacitate”, a anunţat Secţia Drumuri Naţionale Târgu Jiu pe pagina de socializare.

Autorităţile au atras atenţia asupra acestui pericol, mai ales după ce mai mulţi şoferi au forţat intrarea şi au pătruns pe porţiunea închisă. Lucrurile  nu s-au liniştit nici după ce poliţiştii din ambele judeţe, Vâlcea şi Gorj, au suspendat permisele de conducere la zeci de şoferi. Drumarii au precizat că în mare parte străinii, care nu cunosc foarte multe despre restricţiile de circulaţie, sunt cei care ţin morţiş să vadă Transalpina. Riscul, după cum s-a văzut, rămâne destul de mare, în continuare.

 

Sursa: Adevarul Foto: Facebook

Ultimele stiri

La mulți ani, Slatina ❗

Televiziunea Euro Oltenia Info a fost alături de slătineni la aniversarea celor 43 de ani de la trecerea orașului...

Mai multe articole din aceeasi categorie