luni, iulie 4, 2022
33.4 C
Craiova

Numai la noi e posibil așa ceva: o tânără le-a cerut medicilor să îi scoată vaccinul din corp!

Solicitare inedită la camera de gardă de la Spitalul „Sfântul Pantelimon” din Capitală. O tânără le-a cerut medicilor să îi scoată vaccinul anti-coronavirus din corp.

Ea le-a povestit cadrelor medicale că a ajuns să se vaccineze după ce a fost convinsă de familie să facă acest lucru. Ulterior, însă, s-a răzgândit și a ajuns la concluzia că vrea să îi fie scos din organism serul anti-Covid.

„Noi am fost cei care au tras lozul câștigător în această situație. Este vorba despre o persoană tânără, de la care ar trebui să avem anumite pretenții legate de o cultură, de un grad de civilizație şi educaţie. A venit la camera de garda afirmând că a fost convinsă de familie să se vaccineze, dar nu mai dorește vaccinul și că vrea să-i fie scos din corp”, a povestit purtătorul de cuvânt al Spitalului Sfântul Pantelimon, Fiorella Mitoiu, la România Tv.

Medicul a mai spus că a reușit să o convingă pe tânără că vaccinul nu poate fi scos pur și simplu din corp. Cu toate aceasta, persoana respectivă nu a plecat „foarte convinsă” din spital.

„Dacă a ajuns la concluzia că acest vaccin este, de fapt, un cip și că este un lucru fizic ce poate fi scos pur și simplu, degeaba ne-am strădiut să-i explicăm. Aparent a înțeles situația, dar cred că nu a plecat foarte convinsă”, a adăugat purtătorul de cuvânt al Spitalului Sfântul Pantelimon.

 

Ultimele stiri

Video: 28 iulie: deschidere DEx12 Centura Slatina?

Dupa ce in luna martie a finalizat primii kilometri de drum expres din Romania – 18,5 km din Craiova...

Mai multe articole din aceeasi categorie