Breaking News

Publicatie administrata editorial de Cristi Giambasu

Nunta ca-n povesti la Sinaia! Printul Nicolae s-a casatorit cu Alina Binder fara a avea printre invitati membrii familiei regale a Romaniei!

Printul Nicolae si Alina Binder s-au casatorit ieri la Sinaia! Atat la ceremonia religioasa, care s-a desfasurat la Biserica Sfantul Ilie din Sinaia, cat si la nunta propriu zisa care a avut loc la Cazinoul din Sinaia, cuplul regal a fost tot timpul aplaudat de cei de pe mariginea strazilor pe unde a trecut alaiul. Membrii familiei regale, Custodele Coroanei si Printul Radu, nu au participat la nunta.

Primul sarut ca soti

După ceremonia religioasă care a avut loc la Biserica ”Sfântul Ilie” din Sinaia, fostul principe Nicolae şi soţia lui au plecat către locul unde avea loc recepţia de nuntă, într-o trăsură de epocă. Odată ajunşi la Cazinoul din Sinaia, unde urma să aibă loc balul ţinut în cinstea lor, cei doi miri s-au afişat la balcon pentru a oferi mulţimii primul moment intim ca soţi, sărutul, dar şi să salute oamenii prezenţi la cel mai important eveniment al vieţii lor.

Nepotul Regelui Mihai şi soţia sa au fost aplaudaţi în faţa Cazinoului, iar oamenii au strigat Nicolae şi au cântat ”La mulţi ani”.

Caleasca mirilor, insotita de 53 dintre Junii Brasovului

Caleaşca în care mirii au parcurs cei doi kilometri până la Cazinoul din Sinaia este folosită pentru prima dată. Potrivit proprietarului acesteia, Cristian Iancu, caleaşca a fost lucrată în Italia, din lemn masiv, şi este deocamdată unicat în România. Trăsura a fost trasă de doi cai frizieni.

Pe tot drumul până la Cazinoul din Sinaia se aflau oameni, iar mulţi dintre ei au aplaudat sau au aruncat cu flori. Unii oameni au strigat mirilor ”Să vă iubiţi!” şi ”Trăiască mirii!”.

Caleaşca a fost însoţită de 53 de juni de la Junii Braşovului.

Mirii au fost întâmpinaţi şi la Cazinou de mulţi oameni, iar un bărbat îmbrăcat în port popular i-a oprit şi a adresat câteva cuvinte nepotului Regelui Mihai. Apoi, mirii au urcat pe treptele Cazinoului din Sinaia şi i-au salutat scurt de la balcon pe cei prezenţi.

Nunta a fost gazduita de Sala Oglinzilor de la Cazinoul Sinaia

Recepţia are loc la Cazinoul din Sinaia, clădire simbol a acestui oraş. Cazinoul a fost construit între anii 1911 – 1912 după planurile celebrului arhitect Petre Antonescu. Este construit în stil neoclasic. Cazinoul a fost închis în perioada celor două războaie şi interzis în 1947 pentru că în ţară au fost interzise jocurile de noroc, declara recent, pentru MEDIAFAX, Rozalia Bremm, ghidul Cazinoului. Nunta nepotului Regelui Mihai are loc în cea mai mare sală a Cazinoului, Sala Oglinzilor. Pe vremuri, aici era sala ruletelor.

Articole asemanatoare

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of