Breaking News

Publicatie administrata editorial de Cristi Giambasu

Olguţa Vasilescu şi Paul Stănescu, susţinuţi si de PSD-iştii vâlceni pentru funcţiile de conducere ale partidului! Cei doi olteni sunt favoriţii Congresului din 10 martie!

Conferința Județeană Extraordinară Judeţeană a PSD Vâlcea a avut loc înaintea Congresului Extraordinar al PSD, ce se va desfășura sâmbătă, 10 martie a.c., la Sala Palatului din București, pesediștii vâlceni fiind informați despre activitatea consilierilor județeni și municipali, a parlamentarilor și structurilor politice interne, precum și o informare a Președintelui PSD Vâlcea intitulată ”PSD Vâlcea în plan administrativ și politic 2017-2018”.

În cadrul Conferinței Extraordinare a fost validat și Biroul Permanent Județean, conform Statului PSD cu modificările și completările ulterioare și, de asemenea, a fost adoptată rezoluţia prin care PSD Vâlcea acordă încredere şi susţinerele viceprim-ministrului şi ministru al Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, Paul Stănescu, cât şi ministrului Muncii şi Justiţiei Sociale, Lia Olguţa Vasilescu.

„La propunerea domnului președinte al Partidului Social Vâlcea Democrat, am adoptat rezoluțiile prin care cu unanimitate de voturi am decis să le acordăm încrederea și susținerea noastră, domnului senator, viceprim-ministru și ministru al Dezvoltării Regionale și Administratiei Publice, Paul Stănescu cât și a doamnei deputat, ministrul Muncii și Justiție Sociale, Lia Olguța Vasilescu.

Sunt convins că pe data de 10.03.2018 vom avea un Congres ce se va constitui în cel mai important eveniment politic al acestei perioade și va fi practic startul mobilizării pentru bătăliile electorale ce ne așteaptă în 2019 și 2020” a declarat secretarul executiv al PSD Vâlcea, senator Matei Constantin Bogdan.

Sursa: Vocea Vâlcii

Foto: Oltenasul

 

Articole asemanatoare

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of