joi, iunie 13, 2024
24 C
Craiova

Autobuzul lui Moș Crăciun circulă, timp de trei zile, în Slatina. Are rută specială

Copiii mari și mici care își doresc să-l întâlnească pe Moș Crăciun au această ocazie în weekend, pentru că timp de trei zile în municipiul Slatina va circula „Autobuzul lui Moș Crăciun”.

Anunțul l-a făcut primarul municipiului, Emil Moț, dând și ruta specială pe care autobuzul o are.

„Dragi locuitori ai municipiului Slatina, vă anunț cu bucurie faptul că weekendul acesta, în intervalul 16,30-19,00, „Autobuzul lui Moș Crăciun” va străbate străzile orașului nostru, ocazie minunată pentru cei mici și cei mari să-l întâlnească și să se bucure de spiritul sărbătorilor. Haideți să îl întâmpinăm cu toții pe Moș Crăciun și să ne bucurăm de magia sărbătorilor de iarnă!”, a scris primarul, pe contul său de Facebook.

Cum circulă autobuzul lui Moș Crăciun

Autobuzul lui Moș Crăciun pleacă din stația ACR la ora 16,30 și va circula pe ruta: stația Biblioteca Județeană – stația Fabra (zona Vâlcea) – stația Steaua – Parcul de distracții din Slatina.

Deși intervalul orar anunțat este 16,30 – 19,00, este de menționat faptul că dacă există doritori și după această oră autobuzul își va prelungi programul de circulație, conform oficialilor companiei locale de transport Loctrans. Copiii care vor urca în autobuzul lui Moș Crăciun vor primi și daruri.

Ultimele stiri

CE SURPRIZĂ! „Zeița de la Montreal”, sfaturi pentru „tricolore” înainte de JO

Nadia Comăneci a ținut să le încurajeze personal pe fetele din lotul național de gimnastică înaintea competiției supreme de...

Mai multe articole din aceeasi categorie