joi, iunie 13, 2024
24 C
Craiova

OLT: BĂRBAT CERCETAT PENTRU UCIDEREA ANIMALELOR, CU INTENȚIE, FĂRĂ DREPT

La data de 21 februarie a.c., polițiștii Secției nr. 6 Poliție Rurală Găneasa din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt, au fost sesizați, prin plângere scrisă, de către o femeie, în vârstă de 79 de ani, din municipiul Pitești, județul Argeș, cu privire la faptul că un bărbat ar fi ucis mai mulți câini, în comuna Cârlogani, județul Olt.

La fața locului s-au deplasat polițiștii Secției nr. 6 Poliție Rurală Găneasa și ai Biroului pentru Protecția Animalelor, care, din primele verificări, au stabilit faptul că, la data de 20 februarie a.c., în jurul orei 15:00, un bărbat, în vârstă de 67 de ani, din comuna Cârlogani, ar fi ucis prin acte de violență patru câini de rasă comună.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de uciderea animalelor, cu intenție, fără drept, cercetările fiind continuate pentru stabilirea situației de fapt și dispunerea de măsuri legale.

Ultimele stiri

CE SURPRIZĂ! „Zeița de la Montreal”, sfaturi pentru „tricolore” înainte de JO

Nadia Comăneci a ținut să le încurajeze personal pe fetele din lotul național de gimnastică înaintea competiției supreme de...

Mai multe articole din aceeasi categorie