vineri, mai 24, 2024
15.9 C
Craiova

OLT: Schimbări la vârful Inspectoratului Școlar Județean. Bălașa se întoarce la Casa Corpului Didactic

Inspectorul școlar general-adjunct Marius Bălașa a revenit la conducerea Casei Corpului Didactic (CCD) Olt, funcția din care a fost promovat, în cursul anului trecut, la vârful Inspectoratului Școlar Județean Olt. Mișcarea s-a făcut marți, 13 februarie, și va fi urmată, cel mai probabil, și de alte schimbări în echipa IȘJ Olt.

În locul lui Bălașa, în fruntea IȘJ Olt revine Mihaela Pirnă, directorul școlii Gimnaziale „Ștefan Protopopescu” Slatina, care a mai ocupat atât funcție de conducere, cât și de execuție, în cadrul IȘJ Olt. Inspectoratul Școlar Județean este condus de Adrian Bărbulete (PSD), care ocupă funcția de inspector școlar general, iar de anul trecut în posturile de adjuncți au fost promovați Mariana Gheorghe (PNL) și Marius Bălașa (PNL), cei doi înlocuind tot membri PNL.

Marius Bălașa, membru PNL Olt, a confirmat revenirea la conducerea CCD, în schimb despre informațiile conform cărora ar negocia cu primarul Slatinei, Emil Moț (PSD), un eventual post de viceprimar după alegeri acesta spune că sunt simple speculații de presă. „Nu au existat nici întâlniri și nici negocieri. Au fost doar speculații în presă”, a declarat Bălașa. Bălașa mai spune că nu este posibilă nici varianta ca PNL și PSD să vină la alegerile locale cu candidați comuni. „Nu există așa ceva, sunt tot speculații. Nu există o asemenea variantă nici la nivel teoretic”, a adăugat Bălașa.

Marius Bălașa a fost aproape, cu opt ani în urmă, de fotoliul de primar al Slatinei, atunci când a candidat pentru această funcție din partea PNL.

Ultimele stiri

FOTO/VIDEO: ALRO și ASCAR, sprijin substanțial pentru tinerii talentați din județul Olt. „Gala Excelenței în Artă” ar putea fi organizată, în 2025, la Paris

Asociația pentru Sprijinirea Copiilor și tinerilor Artiști din România - Duiliu Zamfirescu (ASCAR), cu sprijinul ALRO și în colaborare...

Mai multe articole din aceeasi categorie