Breaking News

Publicatie administrata editorial de Cristi Giambasu

Oltencele au suferit cea mai drastica infrangere din istorie! Au pierdut la 11 goluri in Spania in al doilea meci din Cupa EHF!

SCM Craiova a pierdut la scor partida cu jucatoarele spaniole de la Super Amara Bera Bera, din etapa a doua a grupei D, în Cupa EHF, 21-32. 

Nimic nu prevestea deznodământul de la final, mai ales că oltencele au început excelent și au condus cu 6-3 și 7-4. Aflate ultima dată în avantaj în minutul 16, 9-8, craiovencele au căzut apoi într-un hău care nu s-a mai oprit până în minutul 60.

Au fost 10 minute fără gol pentru echipa lui Bogdan Burcea, în tot acest timp gazdele marcând de 8 ori consecutiv. Pe teren erau jucătoare ale oltencelor care parcă puneau pentru prima dată mâna pe minge. “Regina” prostiilor, atât în apărare, cât și în atac, a fost brazilianca Deonise Fachinello, fosta campioană mondială, care în tot timpul cât a stat pe teren, nu a făcut absolut nimic notabil. Evoluții foarte slabe și pentru Șelaru, Georgijevska, Nikolici, Tănasie sau Trifunovici, care au prins o zi groaznică.

Recunoscute pentru abnegația și dăruirea cu care luptau în apărare, pentru defensiva dusă la rang de artă, oltencele au fost în meciul de sâmbătă seara simple jaloane în fața unor jucătoare din Țara Bascilor care, în momentul în care au simțit slăbiciunile adversarelor, au punctat la fiecare atac. 

După 18-10 la pauză, Bera Bera s-a distanțat în partea a doua la 13 lungimi distanță, asta în ciuda faptului că portarul Bianca Curmenț a fost cea mai bună jucătoare a Craiovei. Repriza a doua a fost câștigată de gazde cu 14-11, dar asta doar pentru că antrenorul Imanol Alvarez a rulat tot lotul și a dat posibilitatea și rezervelor să-și ridice moralul în fața unei echipe care a terminat jocul în genunchi, la 21-32. 

Celălalt meci din etapa a doua, Nykobing-Podravka se joacă duminică de la ora 19:00. Campioana Croației va fi următoarea adversară a oltencelor, pe 18 ianuarie, la Craiova. 

Articole asemanatoare

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of