Oltenia Jurnal. Conectați la realitate

Mănăstirea Clocociov

Autor: Tudor Artenie

Oltenia Jurnal. Așa ne vom numi de azi înainte.

Așa cum fiecare dintre noi se înnoiește, așa cum îmbrăcăm haine noi, așa am făcut și noi. Ne-am „schimbat” și sperăm să vă placă!

Misiunea noastră este aceeași. Oltenia Jurnal este un site de știri, informații, reportaje și anchete dedicat întregii regiuni și tuturor oltenilor, oriunde ar fi ei. O echipă de jurnaliști profesioniști mereu la dispoziția cititorilor.

Conectați la realitate!

Acesta este sloganul nostru. Vrem să fim împreună, noi, toți cei care suntem legați de această minunată regiune, Oltenia. Regiune cu istorie veche. Cu mănăstiri și biserici de o valoare inestimabilă. Cu pământ bogat. Cu oameni harnici și temeinici, iuți și sufletiști.

Oltenia este o parte distinctă și inconfundabilă a României profunde.

Trecută și ea, ca toată țara, prin tranziția parcă nesfârșită de după Revoluția din decembrie 1989. Cu reușite și cu eșecuri. Cu victorii și cu înfrângeri. Cu bogăție și cu sărăcie. Cu cinste și cu necinste. Dar mereu distinctă. Oltenia, de la Mihai Viteazul, la Nea Mărin, de la Dunăre la Olt și la baza munților, este un ținut cu identitate proprie.

Se spune că „presa este câinele de pază al democrației”.

Noi credem că așa este. Contați pe noi! Ne respectăm meseria și căutăm adevărul. Vom fi zi de zi împreună, conectați la realitate. Vă vom ține la curent cu cele mai importante știri din Oltenia. Vă vom informa și despre deciziile care se iau la București și care privesc întreaga țară. Vom arunca o privire și în lumea largă, suntem o țară europeană, suntem membri UE și NATO. Ne plac sporturile și apreciem cultura. Am ales culoarea albastră a siglei noastre cu gândul la culorile celei mai iubite echipe de fotbal: Universitatea Craiova.

Contăm pe voi, cititorii! Să fiți alături de noi, să ne certați când greșim, să ne spuneți opiniile voastre și să ne corectați dacă e nevoie. Adevărul este un bun comun, toți avem dreptul la adevăr!

În fotografie: Mihai Viteazul, Mănăstirea Clocociov din Slatina

Articole asemanatoare

Lasa un comentariu