Breaking News

Publicatie administrata editorial de Cristi Giambasu

Oltenii au facut un nou record de spectatori in Liga 1: 29.000 de fani au creat o atmosfera extraordinara la meciul cu FCSB! Handbalistele au fost aclamate inaintea partidei!

Universitatea Craiova a vândut toate biletele pentru meciul de aseara cu FCSB. Aproximativ 29.000 de olteni au fost prezenți pe stadionul “Ion Oblemenco” la penultima etapă din play-off si au creat o atmosfera extraordinara.

Numărul mare de spectatori a dus la un nou record pe stadionul din Craiova. Precedentul record era de 26.900 de spectatori și fusese stabilit la meciul cu CFR Cluj, din decembrie, scor 2-1.

Numărul spectatorilor de azi reprezintă un record și pentru actualul sezon de Liga 1, fiind peste jocul dintre FCSB și CFR, unde au fost 27.500 de fani pe Arena Națională.

Cu 10 minute înaintea meciului U Craiova – FCSB, 0-1, a avut loc prezentarea echipei de handbal feminin SCM Craiova, care a câștigat Cupa EHF. Fetele au fost aplaudate la scenă deschisă de întreg stadionul prezentând la rândul lor trofeul câștigat săptămâna trecută. Jucătoarele și suporterii oltenilor au cântat la unison până în momentul în care cele două echipe de fotbal au intrat pe teren.

Articole asemanatoare

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of