Breaking News

Publicatie administrata editorial de Cristi Giambasu

Oltenii Bancu si Mitrita au fost titulari in semiesecul “nationalei” cu Muntenegru! Vezi cum explica selectionerul Contra jocul slab al “tricolorilor”!

Romania a dezamagit aseara in primul meci disputat in Cupa Natiunilor, remizand cu Muntenegru, 0-0. Meciul s-a disputat la Ploiesti, fara spectatori, in urma unor sanctiuni ale UEFA. Rezultatul este cu atat mai dezamagitor cu cat echipa oaspete a avut nu mai putin de 6 absenti din formula de baza.

Oltenii Bancu si Mitrita au fost titulari aseara si au jucat tot meciul. Pe finalul primei reprize, Mitriţă a primit o pasă de la Stanciu şi a şutat de la aproximativ 28 de metri, dar mingea a trecut razant peste poarta lui Danijel Petkovic. Jitrita a fost schimbat in repriza secunda, iar Bancu a evoluat pana la final.

Capitanul Chiriches s-a accidentat in prima repriza si a fost schimbat cu Balasa.

Selectionerul Cosmin Contra a explicat de tricolorii nu au putut inscrie, scotand in fata accidentarile lui Chiriches si Pinitii.

N-am fost capabili să avem liniștea necesară să-i desfacem. N-am avut prezență în careu, era imposibil să înscriem. Am avut momente în care ne-am precipitat de parcă era ultimul minut. E greu să desfaci o asemenea apărare când n-ai precizie și inspirație.

Am fost forțat să fac două schimbări, n-am mai putut introduce un jucător de atac din cauza accidentărilor lui Chiricheș și Pintilii. Doctorul îi evaluează, vom vedea ce se va întâmpla. Chiricheș pare mai grav decât Pintilii, dar vom vedea ce se va întâmpla. Accidentările  mi-au dat planurile peste cap. Dacă nu se accidenta Pintilii, l-aș fi introdus pe Țucudean, pentru a avea doi atacanțiŢ, a declarat Contra la ProTV.

ROMANIA:  Tătărușanu – R. Benzar, Chiricheș (Balasa), Săpunaru, Bancu – Stanciu, Pintilii (Paul Anton) – Chipciu, Al. Maxim, Mitriță (Budescu) – Keșeru. 

În cealaltă partidă a Grupei a 4-a, Seria C, a Ligii Naţiunilor, Serbia a câştigat cu 1-0 în deplasare cu Lituania. Luni, 10 septembrie, de la ora 21:45, tricolorii vor întâlni Serbia la Belgrad.

Articole asemanatoare

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of