Oltenii viseaza din nou la titlu

Universitatea Craiova-Botosani 3-1.

Desi oltenii au trait periculos, putem spune ca am avut parte de spectacol in Banie, iar dupa un final dramatic rezultatul a fost favorabil elevilor lui Piturca.

După 3 – 0 cu Hermannstadt, Universitatea Craiova a câștigat cu 3-1, pe teren propriu, cu Botoşani. Bărbuţ a ratat prima ocazie a meciului în minutul 12, dar Mihăilă a demonstrat de ce a fost desemnat cel mai bun tânăr jucător ronmân al anului 2019. Mijlocașul oltenilor și-a trecut în cont a treia reuşită a sezonului.

Oaspeţii nu s-au apropiat de poarta oltenilor în primele 30 de minute, iar Andrei Ivan a scos penalty-ul din care Cicâldău a făcut 2-0 în minutul 28. Singur cu portarul, același Ivan a tras pe lângă, iar moldovenii au început să conteze în atac.

Ofosu a redus din diferenţă înainte de pauză. Repriza a doua a început mai bine pentru oaspeţi. La prima atingere a mingii, Keyta a zguduit transversala, apoi gazdele au fost salvate de intervenţia bună a portarului Popescu.

În prelungiri, Botoşani şi-a adus şi portarul în careul oltenilor, la un corner, dar alb-albaştrii au scăpat pe contraatac şi Vătăjelu a stabilit scorul final, 3-1.

Articole asemanatoare

Lasa un comentariu