Breaking News

Publicatie administrata editorial de Cristi Giambasu

Oltenii vor sa transfere unul dintre cei mai buni dinamovisti: Sergiu Hanca! Ce echipa concureaza cu formatia din Banie pentru semnatura lui Hanca!

Sergiu Hanca este prima tinta a Universitatii Craiova pentru campania de transferari din 2019. Dinamovistul a anuntat clar ca nu va mai continua la echipa :cainilor rosii” dupa ce fanii i-au agresat sotia la meciul cu Astra. Conducerea ros-albilor pare si ea de acord cu plecarea mijlocasului, cerand doar ca viitorul club sa plateasca 100.000 de euro. Hanca se afla, de altfel, in ultimele 6 luni de contract cu Dinamo, iar din vara ar fi plecat liber, fara nicio suma de transfer.

Universitatea Craiova pare dispusa să plătească pentru mijlocașul în vârstă de 26 de ani suma solicitată. Craiovenii încearcă să-l atragă pe Hanca si prin dublarea salariului de 6.000 euro, cât câștigă acum la Dinamo. Oltenii nu sunt însă singurii interesați de Hanca, această pistă fiind urmărită și de Hapoel Haifa, grupare ce se specializează în transferul de dinamoviști, după ce l-a luat pe Gabi Tamaș.

Mutarile pe axa Dinamo – CS Universitatea Craiova ar deveni ceva obisnuit, daca transferul lui Hanca se va realiza. Inaintea lui, oltenii il transferasera pe Balgradean in urma cu cativa ani.

Articole asemanatoare

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of