luni, iunie 24, 2024
32.3 C
Craiova

Omul lui Bercea Mondial a scris „Petrov, achită-ți datoriile!” pe vila lui Traian Băsescu

Este scandal la vila lui Traian Băsescu. Un bărbat a scris „Petrov achită-ți datoriile” pe poarta casei, cu vopsea roșie, anunță realitatea.net. Acesta este Marian Căpâţână, cunoscut ca un apropiat al grupării conduse de Bercea Mondial. Căpăţână este fost preşedinte al PDL Drăgăneşti-Olt, condamnat la închisoare cu executare alături de Mircea Băsescu, fratele lui Traian Băsescu.

Poliția s-a autosesizat. „Cu privire la faptul că pe gardul împrejmuitor al unui imobil ce aparține RAPPS, persoane necunoscute ar fi inscripționat, cu vopsea, un mesaj, facem următoarele precizări: În cauză, Secția 1 Poliție efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere, urmând a fi dispuse măsuri legale”, au transmis reprezentanții Poliției.

„Trebuie să le explice milioanelor de români care au plecat în afară de ce a distrus capitalul. Nu am vandalizat. Eu de astăzi, o lună de zile, voi învăța să fac graffiti. Vor urma și alții, Victor Ponta. Eu sunt așa -zisul intermediar între Bercea Mondial și Micea Băsescu. Știe toată lumea că atunci când am fost arestat eu și Mircea Băsescu, acest individ a ieșit sub umbrela luptei anticorupție pe care o făcea Kovesi, acea individă monstruoasă. Am fost arestat că aș fi intermediat banii dintre Bercea Mondial și Mircea Băsescu. Eu am făcut doi ani de pușcărie din cauza acestor escroci. Eu am numărat banii, cei 600 de mii de euro pe care i-a adus Bercea Mondial lui Mircea Băsescu pentru Traian Băsescu au fost ca Bercea Mondial să fie scăpat de justiția independentă”, a spus Marian Căpățână.

„Mie trebuie să-mi dea mie 300 de mii de euro”, a mai spus acesta.

Casa familiei Băsescu dată de Guvern se află într-un punct strategic al Capitalei: este în vecinătatea Vilei Lac 3, zonă cu grad zero de securitate.

Traian Basescu rămâne cu mai multe bunuri după ce pierde toate privilegiile odată cu declararea sa drept colaborator al Fostei Securități. Traian Băsescu nu își va pierde însă mandatul de europarlamentar, funcție pe care o deține din 2019, când a fost ales pe listele PMP.

Foto: Marian Căpățână, evz.ro

Ultimele stiri

FOTO/OLT: Tenis de masă. Trei medalii pentru sportivii CSM Slatina la Top 16

Trei din cei patru sportivi ai Clubului Sportiv Municipal Slatina, participanți la competiția Top 16, care s-a desfășurat în...

Mai multe articole din aceeasi categorie