Orban promite susținere pentru Slatina: polivalentă, Drumul Expres și stadion

Președintele PNL Olt, Liviu Voiculescu, a avut ieri o întrevedere, la Palatul Victoria, cu premierul Ludovic Orban. Candidat la Primăria Slatina, Voiculescu i-a prezentat lui Orban proiectele importante pentru municipiu și a primit asigurări că va fi susținut. Cele trei mari teme sunt: sala polivalentă, Drumul Expres Craiova Pitești și Stadionul „1 Mai”.

De altfel, șeful liberalilor din Olt a și postat pe contul său de Facebook o fotografie cu Ludovic Orban.

„Idei, probleme, soluții, strategii… toate și tot despre Slatina. Acestea au fost câteva dintre subiectele pe care le-am dezbătut astăzi din poziția de candidat la Primăria unui municipiu reședință de județ cu premierul României, Ludovic Orban. A fost cumva încă o doză de îndemn, mobilizare și ambiție de care aveam nevoie pentru a intra în competiția electorală”, a notat el lângă fotografie.

„Am fost asigurat de Ludovic Orban de toată susținerea. Cele două proiecte – Sala polivalentă și stadionul – vor fi preluate de Compania Națională de Investiții. La Sala Polivalentă este nevoie mai întâi de o expertiză, pentru a se vedea exact stadiul. Drumul Expres a fost de multe ori prezentat de guvern ca o prioritate, dovadă și faptul că primul ministru a și fost pe teren să vadă cum decurg lucrările. Toate trei sunt obiective importante pentru Slatina și am acum asigurarea că Guvernul ne va sprijini să le ducem la capăt”, a declarant Liviu Voiculescu pentru euroolteniainfo.com.

Primarul Emil Moț vrea să refacă stadionul

În urmă cu câteva luni, primarul Emil Moț declara că în lipsa oricărei acțiuni a Guvernului, municipalitatea va investi în modernizarea stadionului 1 Mai și a drumului care duce spre arenă.

Anul trecut, Ministerul Dezvoltării a realizat un studiu de fezabilitate pentru construirea unei baze sportive, în locul Stadionului 1 Mai. Potrivit discuţiilor iniţiale, noua arenă ar urma să aibă o capacitate de 10.000 de locuri. Dar primarul Emil Moț spune că nu are de gând să demoleze stadionul existent până nu vede banii pentru cel nou.


Articole asemanatoare