joi, decembrie 9, 2021
0.4 C
Craiova

Oreste: „Continuarea crizei politice e sinonimă cu trădarea!”

Cunoscutul om de televiziune Oreste Teodorescu e de părere că cei care întârzie criza politică, în contextul în care România se confruntă cu probleme mari cauzate de pandemie și de facturile la gaze și energie, se face vinovat de trădarea interesului national.

„Oare partea din problemă mai poate fi măcar o parte din soluție?

Aroganța, inflexibilitatea, lipsa totală de perspectivă, inadecvarea și proasta comunicare sunt Ingredientele eșecului în formă continuată a statului român. Odată pătrunși în aerul rarefiat al puterii, aproape toți liderii marcanți, au suferit niște mutații oribile de gândire si comportament! Oameni, altădată agreabili, idealiști, animati de cele mai bune intenții, se transforma peste noapte in zombie politici. Ceva grotesc si macabru se petrece pe culoarele Palatelor, lăcomia, beția puterii autoritariste, interesele mărunte si mai ales lipsa totala de empatie fata de adevăratele probleme ale societății par sa fie simptomele celor care ne conduc de atâta amar de vreme. Abia după ce cad cu “dinții de bordura”, pierd puterea adică, unii își revin, dar e prea tarziu.

Sigura soluție pe care o întrevăd este ca partea din problema sa fie in cele din urma și parte a soluției! În plină pandemie, înaintea unei explozii la prețul energiei în prag de iarnă și pe terenurile din ce în ce mai alunecoase ale geopoliticii, orice prelungire a crizei politice este sinonimă cu un act de trădare a interesului național!”, a scris Oreste pe pagina sa de Facebook.

 

Ultimele stiri

MEDICINA DENTARĂ

MEDICINA DENTARĂ MEDICINA DENTARĂ Publicată de Euro Oltenia Info pe Miercuri, 8 decembrie 2021

Mai multe articole din aceeasi categorie