Orlando si chiparosu’! Atac fara precedent al ministrului Teodorovici la adresa senatorului PNL, Florin Citu: “Frumosule, chiparosule! Dupa ce ca esti urat, esti si prost!”

Alegerile care bat la usa incing ca niciodata spiritele in Parlament! In sedinta Comisiei de Buget si Finante, care trebuia sa rediscute bugetul retrimis de presedintele Iohannis catre Parlament, ministrul finantelor, Orlando Teodorovici, a avut o iesire incredibila la adresa senatorului PNL, Florin Citu. Psd-istul i s-a adresat adversarului sau politic cu niste cuvinte care nu s-au mai regaist pana acum in limbajul niciuni politician din Romania: “Frumosule, chiparosule! Dupa ce ca esti urat, esti si prost!”

În timp ce senatorul PNL Florin Cîţu depunea un amendament, ministrul Finanţelor Eugen Teodorovici le-a cerut colegilor săi să respingă acest amendament şi a lansat la adresa lui Cîţu mai multe afirmaţii ironice, conform Pro TV.

“Eşti frumos! Chiparosule! După ce că eşti urât, mai eşti şi prost. Ai auzit? Cîţule, după ce că eşti urât, eşti şi prost!”, i-a strigat Teodorovici.

Întrebat de jurnalişti de ce a folosit aceste apelative, Teodorovici a susţinut că nu a spus nimic urât: “Am spus ceva urât? Am zis frumosule, chiparosule. Vedeţi ce înseamnă chiparos.”

Articole asemanatoare

Lasa un comentariu