joi, decembrie 9, 2021
1 C
Craiova

Pachete de 14 kilograme de alimente, împărțite gratis bătrânilor singuri din Râmnicu Vâlcea

Primăria Râmnicu Vâlcea a început să distribuie ajutoare alimentare persoanelor cu vârsta de peste 65 de ani şi fără aparţinători din oraș.

Potrivit unui comunicat al municipalității, sprijinul constă în furnizarea câte unui pachet în greutate de 14 kilograme conţinând produse de strictă necesitate – zahăr, orez, mălai, făină, paste făinoase, ulei, conserve de mazăre, pateu, tocăniţă, zarzavat, covrigi, pui, pulpe de pui, pâine, salam, carne tocată şi peşte afumat.

Debutul acţiunii a vizat cartierele limitrofe ale municipiului – Copăcelu, Căzăneşti, Goranu etc. – iar maşinile şi personalul municipalităţii, sub supravegherea inspectorilor zonali, au dus produsele la domiciliul fiecăruia dintre cei aproximativ 500 de beneficiari care locuiesc în aceste zone. Acţiunea va continua şi în zilele următoare în baza unei liste care cuprinde, până la acest moment, un număr estimat de 2.000 de persoane ce se încadrează în prevederile Ordonanţei militare nr. 2/21.03.2020.

În cazul în care perioada stării de urgenţă se va prelungi, se are în vederea repetarea acţiunii. Demersul a fost avizat în şedinţa de vineri a Comitetului Local pentru Situaţii de Urgenţă al municipiului Râmnicu Vâlcea şi se încadrează în prevederile Ordonanţei militare nr. 2/21.03.2020.

Păreri împărțite în mediul online

Anunțul privind acțiunea Primăriei a iscat însă multe comentarii în mediul online. Oamenii spun că persoanele în vârstă au pensie și se pot descurca, așa cum au făcut-o și până acum, probleme având însă cei rămași fără loc de muncă și care au copii mici. O parte dintre locuitorii orașului îl acuză pe primar că își face campanie electorală. Mulți însă consideră că acțiunea este binevenită și îl felicită pe Mircia Gutău.

Ultimele stiri

MEDICINA DENTARĂ

MEDICINA DENTARĂ MEDICINA DENTARĂ Publicată de Euro Oltenia Info pe Miercuri, 8 decembrie 2021

Mai multe articole din aceeasi categorie