Pandurii au dat lovitura! Victorie la Bucuresti intr-un meci in care aveau cota 10.00 la pariuri!

Pandurii au dat lovitura!

Pandurii Targu Jiu au dat lovitura! Echipa de traditie a orasului a reusit prima victorie din Liga a 2-a. Elevii lui Adrian Bogoi au invins pe Metaloglobus cu 1-0. Metaloglobus se afla printre primele echipe din esalon si era formatia care a eliminat CSA Steaua din Cupa Romaniei. Inaintea partidei, casele de pariuri cotau un eventual succes al echipei oltene cu cota de 10.00!!!

Pandurii Targu Jiu au dat lovitura! Da, este adevarat! Ce parea imposibil s-a intamplat si echipa din Oltenia a invins chiar la Bucuresti. Golul victoriei a fost marcat de Nicolae Cotolan. Acesta a finalizat un contraatac: dupa ce a primit o pasa excelenta de la Paul Chis, Cotolan a intrat in careu si sutat in plasa pe langa Nedelcovici. Este prima victorie a Panduriilor in aceasta editie a Ligii a 2-a. Cu acest succes, elevii lui Bogoi totalizeaza 5 puncte si se situeaza pe locul 18, in zona retrogradarii.

Pana la golul lui Nicolae Cotolan, ambele echipe au avut ocazii. Metaloglobus a ratat prin Claudiu Herea (minutele 22 si 57) si Sota (42), iar oltenii prin Rasoveanu (3) si Takahashi (32).

Pana la acest succes, Pandurii s-a remarcat doar prinn scandalul cu FRF. Oltenii au reprosat Federatiei ca le-au permis celor de fosta Energeticianul sa-si puna in titulatura numele de “Pandurii”.

Iata echipele folosite de antrenorii Adrian Bogoi si Marius Maldarasanu:

PANDURII: Mih. Cotolan – P. Chiş, Oiţă, Vişan, Vasilescu – Lu Yuefeng, Trancă – Hery Kim, Takahashi, Rasoveanu – P. Popescu
Rezerve: Iul. Dinu – Erhard, Rob. Bratu, Nic. Cotolan, I. David, Unguru, Nichifor
Antrenor: Adrian Bogoi

METALOGLOBUS: Nedelcovici – Iul. Ciubotaru, Fl. Plămadă, D. Lung, Al. Coman – Sota Mino, Andr. Lungu – Ciocâlteu, Ov. Herea (cpt.), R. Chiriac – Cl. Herea
Rezerve: Gavrilaş – L. Cazan, Stoianovici, Starîş, Ionică, Ghenovici, Duminică
Antrenor: Marius Măldărăşanu

Arbitru: Marius Nechita Chioran (Cluj-Napoca); Asistenţi: Doru Claudiu Lucaciu (Cluj-Napoca) şi Cosmin Bojan (Târgu Mureş); Rezervă: Dragoş Pîrîu (Curtea de Argeş); Observatori: Dan Jiga (Bistriţa) şi Ştefan Stana (Bucureşti).

Stranierii s-au incadrat perfect!

De remarcat ca Lu Yuefang, Hery Kim și Takahashi s-au incadrat foarte bine in echipa lui Bogoi. Sunt jucători careau adus un plus în jocul echipei din Targu Jiu.

“Ma bucura aceasta victorie! Sper sa continuam in aceasta maniera si sa acumulam puncte si in etapele ce vin. Putem sa parasim zona retrogradarii”, a declarat dupa meci antrenorul Adrian Bogoi.

Articole asemanatoare

Lasa un comentariu