Breaking News

Publicatie administrata editorial de Cristi Giambasu

Pandurii au obtinut o victorie spectaculoasa in etapa a 6-a a Ligii a doua: 5-3 cu Farul! Oaspetii au ratat un penalty la scorul de 4-3, evoluand cu un om in minus!

Pandurii Targu Jiu au obtinut o victorie mai mult decat spectaculoasa, pe teren propriu, in fata celor de la Farul Constanta, invingand cu 5-3 dupa o desfasurarea a scorului demna de un film de actiune. Meciul a contat pentru etapa a 6-a a Ligii a doua.

Scorul a fost deschis de oaspeti in minutul 31, care au marcat prin Licu in minutul 31. A urmat o revenire spectaculoasa a celor de la Pandurii care arcat de doua prin Ciobanu in minutul 30 si Tudoran in minutul 35, gazdele ducand astfel scorul la 2-1.

Constantenii nu au cedat si au revenit in meci egaland in minutul 38 prin Fotescu, stabilind astfel scorul pauzei: 2-2, dupa o prima repriza superba!

La reluare, scorul a continuat sa curga dupa un scenariu de thriller: Pandurii au facut 3-2 prin reusita lui Parvulescu in minutul 46, Farul a egalat apoi prin Fotescu in minutul 63. Apoi, acelasi Parvulescu avea sa duca scorul la 4-3 pentru Pandurii, iar accidentarea constanteanului Andreas parea sa fie decisiva. Cu toate acestea. Farul nu a cedat si, cu un om in minus, a reusit sa obtina un penalty, după un fault al lui Cenaj asupra lui Fotescu.

Ce a urmat apoi, dupa acel fault si decizia de penalty, a fost ireal. Oaspetii s-au certat ca niste copii pentru cine sa bata penaltyul:  Rafael Licu şi Fotescu s-au certat pe balon, care să execute. Câştig de cauză a avut Licu, iar acesta a şutat pe lângă poartă.

Pana la final, Pandurii au mai marcat o data prin Blejdea in al cincilea minut de prelungiri al partidei, gol care a stabilit scorul final: Pandurii – Farul 5-3!

Dupa aceasta victorie spectaculoasa, Pandurii a urcat pe locul 5, cu 11 puncte, iar Farul rămâne pe locul 13, cu şase puncte. Lider este Academica Clinceni, cu 15 puncte.

 

Articole asemanatoare

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of