Breaking News

Publicatie administrata editorial de Cristi Giambasu

Pandurii continua sa uimeasca! Inca victorie clara, de data aceasta in fata lui Aerostar Bacau, echipa pregatita de fostul antrenor al lui Dinamo, Florin Bratu

Pnadurii Targu Jiu continua parcursul bun din aceasta editie a Ligiia II-a. Echipa pregatita de Adrian Bogoi a reusit un nou rezultat bun, invingand cu 2-0 pe Aerostar Bacau, formatie pregatita de fotul antrenor al lui Diamo, Florin Bratu. A fost ultimul meci oficial din acest an pe terenul sintetic de la Târgu Jiu.

Golurile au fost înscrise în repriza a doua, puţini spectatori ajungând la stadion, gorjenii preferând parada de 1 Decembrie.

Prima repriză a fost săracă în ocazii, meciul devenind mai animat dupa pauza. Pandurii a deschis scorul în min. 52, prin George Tudoran, care a transformat un penalty obţinut de Vodă. Al doilea gol a fost marcat de golgheterul Nicolae Pîrvulescu, în min. 73, care a executat impecabil o lovitură liberă de la 25 de metri.

Etapa viitoare, Pandurii va juca în deplasare la FC Argeş. După 20 de etape disputate în Liga 2, Pandurii ocupă locul 8, la egalitate de puncte cu Energeticianul și UTA, respectiv 28.

Articole asemanatoare

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of