Breaking News

Publicatie administrata editorial de Cristi Giambasu

Pandurii reusesc inca un rezultat bun in Liga a 2-a! Gorjenii au plecat neinvinsi din Banat, terminand la egalitate, 1-1, cu ACS Poli Timisoara!

Pandurii continua evolutia buna din acest sezon, tinand cont de bugetul infim pe care-l are si de tineretea lotului de jucatori. in ultima etapa a Ligii a 2-a, echipa din Targu Jiu a reusit sa plece neinvinsa din Banat, unde a terminat la egalitate, 1-1, cu ACS Poli Timisoara.

Gorjenii au deschis scorul prin Daniel Pârvulescu (’15), însă bănățenii au revenit rapid, grație reusitei lui Alin Ignea (’24). de remarcat si faptul ca gorjenii au jucat o jumatate de ora cu un om in minus, dupa eliminarea lui Konate in minutul 58.

Cu acest rezultat, Pandurii se mentin la mijlocul clasamentului Ligii a 2-a, ocupand locul 9 cu 25 de puncte, la 15 puncte distanta de liderul Chindia Targoviste.

ASU Poli: D. Munteanu – Jurj, Coadă, Nicolescu, Cherecheş – A. Ignea, Vidrăsan (’74, Lazea) – Schieb (’84, Miholca), Bozian (’71, Ghinescu), Bedea – I. Plămadă. Antrenor: Cosmin Petruescu.

Pandurii: M. Cotolan – Brînzan (’12, Draca), D. Ciobanu, Konate, Vasilescu – Skoric, Cenaj – Tudoran (’60, R. Lică), Vodă, D. Pîrvulescu (’81, Blejdea) – Nsiah. Antrenor: Adrian Bogoi.

Cartonaș roșu: Moussa Konate 58.

Au arbitrat: Viorel Nicuşor Flueran – Gabriel Ion Catană, Dobre Răzvan Mihai.

Articole asemanatoare

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of