Pandurii Targu Jiu, scandal imens la FRF pe brandul echipei de fotbal!

Brandul Pandurii implica si stadionul nou contruit

Pandurii Targu Jiu a devenit obiect de disputa. Nu echipa din Liga a II-a, ci brandul. Printr-o inginerie fotbalistica, daca ii putem spune asa, conducatorii lui ACS Energeticianul au reusit sa ii convinga pe membrii Comitetului de Urgenta al FRF sa accepte imposibilul. Adica sa fie de acord ca din sezonul 2019-2020 fosta Energeticianul sa evolueze in esalonul 2 sub numele Viitorul Pandurii Targu Jiu.

Conducatorii echipei de traditie a Gorjului au luat imediat pozitie. Administratorul special, Marin Golea, i-a scris prsedintelui FRF, Razvan Burleanu, si i-a cerut ca FRF sa nu permita celor de la fostul Energeticianul sa evolueze sub noul nume in Liga a II-a.

Marin Golea nu este singurul care contesta vehement decizia Comitetului Executiv al FRF. Chiar Gica Hagi a reclamat hotararea respectiva. “Regele” a cerut ca echipa lui Nicolae Sarcina sa nu poata evolua in sezonul 2019 -2020 sub numele de Viitorul Pandurii Targu Jiu.

Marin Golea a precizat in adresa inaintata FRF ca doar echipa sa este titulara marcii. Asa cum Viitorul Constanta este singurul titular al brandului Viitorul Constanta.

“Sarcina a fost respins la OSIM!”

“Cei de la Energeticianul trebuiau sa prezinte la FRF dovada de la OSIM ca sunt titularii marcii noastre. De asemenea, ca sunt titularii marcii Viitorul.. Era si este un lucru imposibil de realizat”, a spus Golea.

El precizeaza ca pe toate siteurile de specialitate ACS Energeticianul apare ca Viitorul Pandurii Targu Jiu. Acest lucru duce la o stare de confuzie imensa, sustine Golea. El a dezvaluit ca Nicolae Sarcina, adevaratul patron al celor de la Energeticianul, a incercat, in iarna, sa inregistreze la OSIM marca Pandurii Targu Jiu. Cererea sa a fost respinsa.

Golea precizeaza ca noua echipa profita fraudulos de istoria si traditia clubului pe care-l conduce. “Cei de la Energeticianul nu au nicio legatura cu acest brand. De aceea cerem imperios FRF sa nu aprobe schimbarea numelui ACS Energeticianul in Viitorul Pandurii Targu Jiu. In caz contrar, ne vom adresa justitiei pentru a ne proteja marca”, a adaugat Marin Golea.

Acelasi lucru il va face si Viitorul Constanta in cazul in care FRF nu va da curs sesizarii.

Sarcina ar dori nu doar brandul, ci si stadionul!

Nicolae Sarcina, patronul de la Energeticianul, este unul din cei mai puternici oameni de afaceri din Gorj. Surse autorizate din cadrul Primariei si Consiliului Judetean sustin ca patronul de la Energeticianul ar avea in vizor nu doar brandul Pandurii Targu Jiu. Ci chiar si stadionul nou construit, unde ar urma sa exploateze spatiile comerciale.

Daca va reusi sa preia numele, Sarcina ar solicita imediat ca echipa sa sa joace pe noua arena. Ar intra apoi astfel si pozitia de a cere concesionarea spatiilor comerciale de la noua arena.

Articole asemanatoare

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of