joi, februarie 25, 2021
4.8 C
Craiova

Parlamentarii de Olt și-au ridicat certificatele doveditoare de la Biroul Electoral

Nouă parlamentari va avea județul Olt în viitoarea legislatură. Aceștia sunt senatorii Paul Stănescu (PSD), Siminica Mirea (PSD) şi Liviu Voiculescu (PNL) şi despre deputaţii Marius Iancu (PSD), Cătălin Grecu (PSD), Florin Barbu (PSD), Adrian Chesnoiu (PSD), Emil Albotă (PSD) şi Gigel Ştirbu (PNL). Ei și-au ridicat astăzi certificatele doveditoare de la Biroul Electoral.

Delegația PSD a fost condusă de liderul organizației, Marius Oprescu.

„Sunt şi oameni cu experienţă, care au mai fost parlamentari, aşa cum sunt doamna Mirea, domnul Stănescu, domnul Iancu, dar avem şi oameni noi, care merg pentru prima oară în Parlamentul României. Sunt convins că tinereţea şi elanul, împreună cu experienţa celor care au mai fost, vor reuşi să preia mesajele primarilor din judeţul Olt, mesajele oltenilor şi să le ducă mai departe. Toate acestea trebuie să se transforme în legi bune pentru români şi pentru locuitorii judeţului Olt. Aşteptările mele de la echipă: în primul rând, aşa cum am spus-o de fiecare dată, vreau ca ei să fie în comuniate, permanent. Luni, marţi şi miercuri sunt zile de plen şi de comisii, iar joia şi vinerea sunt zile de teritoriu. Prima condiţie, atunci când am făcut listele, a fost ca toţi aceşti parlamentari să se regăsească în judeţ, în rândul comunităţilor, în rândul oamenilor care i-au ales şi i-au trimis acolo”, a conchis Oprescu.

Liviu Voiculescu: Sper și îmi doresc să nu dezamăgesc

La rândul său, senatorul PNL Liviu Voiculescu, președintel al PNL, și-a luat în primire documetele care atestă noua sa poziție. El a venit la Biroul Electoral însoțit de colegul său de partid, Gigel Știrbu, care a câștigat un nou mandat de deputat.

„Astăzi am făcut primul pas din următorii patru ani de senator al României: am intrat în posesia certificatul doveditor al alegerii mele în această funcție.

L-am primit nu fără oarecare emoții, căci responsabilitatea pe care mi-am asumat-o este direct proporțională cu încrederea care mi-a fost acordată pe 6 decembrie.

Sper și îmi doresc să nu dezamăgesc și să mă ridic la înălțimea speranțelor celor care m-au ales și care răzbat din fiecare literă a documentului oficial care mi-a fost înmânat astăzi”, a scris Voiculescu pe pagina sa de Facebook.

Ultimele stiri

Crește numărul infectărilor cu Covid-19 în rândul copiilor

Analiza de situație privind evoluția epidemiei publicată ieri de Institutul Național de Sănătate Publică arată  o tendință de creștere...

Mai multe articole din aceeasi categorie