Parlamentarii PSD donează jumătate din indemnizație pentru spitale

marcel ciolacu

Parlamentarii PSD au decis să susțină material spitalele care se confruntă cu lipsuri în această perioadă. Toți deputații și senatorii partidului vor dona jumătate din indemnizația de la Parlament.

Termenul limită până la care trebuie să vireze banii într-un cont special creat pentru această acțiune este 7 aprilie. Dacă vor dona toți, se va aduna un milion de lei noi. Tot atunci, când banii vor fi adunați, se va decide exact ce se face cu ei.

Deocamdată, liderii PSD iau în calcul fie achiziția de ventilatoare, fie de echipamente de protecție pentru personalul medical. O parte dintre parlamentarii social-democrați au virat deja banii.

„Mă bucur că toți colegii mei au înțeles că în această perioadă trebuie să fim solidari. Majoritatea spitalelor nu au teste pentru coronavirus. Fac un apel către Guvern să trimită urgent teste către spitale! Foarte multe primării și consilii județene au luat decizia să cumpere, pentru că cei aflați în prima linie nu mai trebuie lăsați să lupte cu mâinile goale”, a spus președintele PSD, Marcel Ciolacu.

Articole asemanatoare