Breaking News

Publicatie administrata editorial de Cristi Giambasu

Paul Stanescu, atac de ultima ora la Dragnea: “Din cauza lui, PSD a ajuns sub 25 la suta din optiunile electoratului!” Tatal lui Stanescu sare si el la “calaul” fiului sau!

Paul Stănescu a declarat că decizia luată luni în şedinţa CEx al PSD a fost o execuţie politică motivată de “delict de opinie, marca Dragnea!”. Preşedintele Klaus Iohannis nu a semnat, marţi, decretul de revocare a lui Stănescu din funcţia de ministru al Dezvoltării.

„După cum am văzut cu toţii, luni, 19 noiembrie, în cadrul Comitetului Executiv Naţional al PSD, s-a luat decizia execuţiei mele politice. Motivul? Delict de opinie, marca Dragnea! De aproape trei luni, tensiunile din Partidul Social Democrat par să nu se mai termine, iar programul politic şi guvernamental, care ne-a ajutat să câştigăm alegerile, pare să fi trecut în plan secund, în favoarea intereselor personale. PSD guvernează România de aproape doi ani, cu rezultate economice pozitive. Avem o creştere economică sustenabilă, un nivel record al veniturilor statului, o îmbunătăţire a absorbţiei fondurilor europene, am crescut salariile, pensiile, ajutoarele sociale şi subvenţiile pentru agricultori, avem cel mai mare număr de salariaţi din ultimii 20 de ani şi cel mai redus nivel al şomajului. Cu toate acestea, paradoxal, PSD scade în opţiunile electoratului, sondajele indică o preferinţă de sub 25%, cu mult sub scorul obţinut la alegerile parlamentare din anul 2016″, a afirmat Paul Stănescu, într-un comunicat de presă remis, marţi, MEDIAFAX.

Acesta a adăugat că a avut curajul, la fel ca alţi colegi să spună adevărul şi să tragă un semnal de alarmă, având o opinie distinctă de cea a preşedintelui PSD, Liviu Dragnea

“Am acţionat ca un politician responsabil şi i-am cerut public să facă un pas în spate, să analizăm situaţia în care ne aflăm şi să hotărâm ce măsuri trebuie să luăm pentru oprirea acestei tendinţe! Am cerut consolidarea structurilor partidului! Ca şi alţi colegi de-ai mei, am avut curajul de-a spune adevărul şi de-a trage semnale de alarmă, având o altă opinie decât preşedintele partidului! Am fost şi sunt orientat către obiective cu impact la nivelul populaţiei, iar prioritatea mea, ca viceprim-ministru şi ministru al dezvoltării, a constituit-o zona de sănătate, educaţie, locuire, apă şi canalizare! Practic, aceste priorităţi au rezultat din nenumăratele discuţii cu primarii şi cu preşedinţii de consilii judeţene, cu care m-am întâlnit atât la minister, cât mai ales în vizitele mele prin toată ţara! Pentru că trebuie să fim receptivi la nevoile cetăţenilor!”, a completat socia-democratul.

Tatal lui Stanescu se ia de Dragnea si Valcov

Tatal lui Paul Stanescu a facut mai multe declarartii dure la adresa lui Dragnea si a fostului primar din Slatina, Darius Valcov:

“Ce minte are Dragnea să-şi lase nevasta şi să ia de nevastă un copil mai mic decât nevasta fiului lui. Adică soacra-mare mai mică decât nora”.

“Cum să nu participe şi să se bucure soţia lui de nunta băiatului lor? Păi, rugăciunea unei mame este mai preţioasă decât a unui preot. Pe aia, pe fătuca aia o plimbă peste tot, o vede toată ţara, iar mama băiatului n-are voie să vină la nunta propriului fiu. Ce model e acesta pentru tineretul ăsta şi aşa rătăcit din România?”

“Mi-aduc aminte de Vâlcov, când era pedelist şi m-a înjurat în campania electorală. Actualul primar de la Vişina a vrut să-l bată atunci, dar eu l-am oprit. Mai târziu, de ziua comunei noastre, Vâlcov a venit la mine cu o icoană şi şi-a cerut scuze.”

Articole asemanatoare

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of