joi, iunie 13, 2024
24 C
Craiova

Paul Stănescu, despre alegerile prezidențiale: PSD nu-și permite să nu aibă candidat

Secretarul general al PSD, Paul Stănescu, a declarat luni că săptămâna aceasta va fi hotărâtoare în ceea ce priveşte probabil candidatura la funcţia prezidenţială, pentru că săptămâna viitoare trebuie hotărâre de guvern cu calendarul alegerilor. ”Trebuie să hotărâm, mergem separat, mergem împreună”, a spus Stănescu, el arătând că va fi o şedinţă a coaliţiei zilele următoare. 

”Săptămâna aceasta va fi hotărâtoare în ceea ce priveşte probabil candidatura la funcţia prezidenţială, pentru că, repet, săptămâna viitoare trebuie hotărâre de guvern cu calendarul alegerilor. ŞI săptămâna aceasta trebuie să hotărâm, mergem separat, mergem împreună”, a spus Paul Stănescu, la sediul PSD.

Stănescu a precizat că probabil cele două partide vor avea o coaliţie, mâine, poimâine.

”Vom sta de vorbă cu partenerii noştri. Avem nişte rezultate, ştim ce vor românii, şi PSD şi PNL. Vom discuta, e posibil să avem candidat comun, e posibil să nu avem candidat comun”, a spus liderul PSD. Despre o candidatură a lui Marcel Ciolacu, Paul Stănescu a spus că fără discuţie este o opţiune. ”E o cutumă, preşedintele PSD candidat la preşedinţie”, a explicat Stănescu. „Cred că săptămâna asta va fi hotărâtoare în ceea ce priveşte candidatura la prezidenţiale, în această coaliţie”, a completat acesta.

Despre susţinerea lui Nicolae Ciucă pentru prezidenţiale, Paul Stănescu a spus: ”E ce v-a spus domnul Ciolacu, PSD nu îşi permite să nu aibă candidat la preşedinţie”. ”Vom avea un Congres, vom vota la Congres. Candidatul la funcţia prezidenţială se va stabili prin congres şi probabil vom avea un congres în săptămânile următoare”, a mai arătat Paul Stănescu.

SourceNews.ro

Ultimele stiri

CE SURPRIZĂ! „Zeița de la Montreal”, sfaturi pentru „tricolore” înainte de JO

Nadia Comăneci a ținut să le încurajeze personal pe fetele din lotul național de gimnastică înaintea competiției supreme de...

Mai multe articole din aceeasi categorie