Publicatie administrata editorial de Cristi Giambasu

Paul Stanescu i-a dat sah mat lui Dancila! Si-a dat demisia dupa ce premierul s-a plans presei ca cel mai puternic om politic din Olt nu vrea sa plece din Guvern!

Liviu Dragnea si Viorica Dancila pot rasufla usurati! Paul Stanescu, ministrul Dezvoltarii care ramasese in post datorita presedintelui Iohannis, si-a dat demisia! Premierul Dancila a suferit insa o mica umilinta deoarece tocmai se plansese presei ca Stanescu face jocurile lui Ioahannis si nu vrea sa plece nici mort din Guvern.

“Cred, în continuare, că ţara are nevoie de unitate și de guvernare responsabilă. Am spus-o şi o repet: sunt un om de onoare, responsabil și implicat, nu am urmărit niciun interes personal şi nu m-am agăţat niciodată de vreun scaun! Referitor la mandatul meu de ministru, vreau să spun că l-am acceptat cu greu, la insistențele conducerii partidului, dar, atât timp cât am ocupat această funcție, am făcut tot ce mi-a stat în putinţă pentru a-mi exercita atribuţiile la minister cu responsabilitate şi implicare, în așa fel încât nimeni să nu aibă ce să-mi reproșeze!”, a explicat Stanescu demisia într-un comunicat de presă.
Premierul Viorica Dăncilă declarase public că a avut o discuție cu vicepremierul Paul Stănescu, căruia PSD i-a retras sprijinul politic, iar acesta i-a spus că nu vrea să-și dea demisia.
La rândul său, Liviu Dragnea afirma, după ședința PSD, că demisia lui Paul Stănescu e problema acestuia și nu îl interesează. “Nu mai vreau să comentez acest subiect, îl faceti mult prea important față de cât este”, a precizat el.
Alaturi de fostul primar al Slatinei, Darius Valcov care este consilierul personal al lui Liviu Dragnea si eminenta cenusie a Guvernului, Paul Stanescu era cel mai important om politic din Oltenia care ajunsese in fruntea statului. El s-a opus ferm modului cum conduce Liviu Dragnea PSD si i-a cerut acestuia demisia. A fost gestul care l-a costat, fiind remaniat in ultimul CEX, dupa ce i se incredintase unul din cele mai importante ministere, cel al Dezvoltarii.

 

Articole asemanatoare

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of