Paul Stănescu îl desființează pe Teodorovici: „E un aventurier politic”

Secretarul general interimar al PSD, Paul Stănescu, îi ia apărarea lui Marcel Ciolacu în competiția cu Eugen Orlando Teodorovici, în contextul în care cei doi ar urma să se confrunte pentru șefia partidului. Cum Stănescu face tandem cu Ciolacu, e de înțeles că îi torpilează concurența. Limbajul folosit însă la adresa propriului coleg, fost ministru de Finanțe în Guvernul PSD, este extrem de dur.

„Teodorovici este un aventurier politic, incapabil sa se gândească la PSD și la colegii lui. El nu este un social-democrat autentic. A fost o calamitate atunci când s-a aflat la conducerea partidului fiind preocupat doar de funcții. Nu a ajutat cu absolut nimic primarii PSD, ba mai mult nu le-a dat banii promiși pentru proiecte cât a fost ministru al Finanțelor.

Acum, în loc să fie preocupat ca PSD să câștige alegerile, încearcă să destabilizeze partidul și să vâneze în continuare funcții. Teodorovici vrea să facă rău acestui partid pentru interesele sale personale. PSD rămâne unit și determinat să câștige viitoarele alegeri locale și parlamentare”, a declarat Paul Stănescu pe STIRIPESURSE.RO.

Fostul ministru de Finanţe Eugen Teodorovici este susţinut în PSD de o grupare nemulţumită de deciziile luate de Marcel Ciolacu în ultima perioadă, potrivit unor surse politice.

Chiar și Codrin Ștefănescu, fost secretar general al partidului pe vremea lui Liviu Dragnea, îl acuză pe față pe Marcel Ciolacu de „blat” cu PNL și cere un candidat mai ferm la cârma PSD, cum ar fi, în viziunea sa, Teodorovici.

Întrebat dacă va candida la şefia PSD, Eugen Teodorovici a refuzat să dea un răspuns, pentru că aşteaptă să vadă ce susţinere va avea din partea preşedinţilor de organizaţii judeţene.

În acest moment, Marcel Ciolacu se bucură de cea mai mare susţinere. El este sprijinit de lideri judeţeni cu vechime şi importanţi, aşa cum sunt Lia Olguţa Vasilescu sau primarul general al Capitalei, Gabriela Firea.

Articole asemanatoare